Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban vol anar a Ambiciones en descobrir que la seva filla no estava convidada

Belén Esteban ha pogut sentir-se dolguda pel que ha passat

Belén Esteban, en plena recuperació de la seva operació, està molt feliç perquè la seva filla, Andrea Janeiro, s'acaba de graduar. Però aquesta alegria s'ha vist entelada per una cosa que ha passat aquest cap de setmana. Exactament, perquè la jove sembla que no estava convidada al bateig de la seva cosina Brenda, la tercera filla de Víctor Janeiro i Beatriz Trapote.

Aquesta situació hauria enfadat la de Sant Blai, que haurà pensat que li agradaria anar a Ambiciones i 'cantar-li les quaranta' a la família per aquest gest. I és que n'està farta dels 'menyspreus' aquella, com el de l'exclusiva de Jesulín.

Belén Esteban, molesta pel succeït amb l'esdeveniment familiar

Belén Esteban ha vist que aquest cap de setmana el clan del seu ex s'ha reunit per un motiu especial. En concret, ho ha fet per poder celebrar el bateig de Brenda. Un bateig que els seus pares van haver de retardar per culpa de la pandèmia.

Afortunadament ara l'han pogut fer efectiu, abans que el torero entri al 'reality' Pesadilla en el Paraíso. Així, Belén Esteban ha vist que el matrimoni i els seus fills han estat envoltats d'amics i familiars.

Però Andrea ha estat la gran absent, cosa que ha cridat poderosament l'atenció. Diferents mitjans estableixen que la noia no estava convidada, però és una cosa que ningú ha confirmat o desmentit de moment.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
La filla de Belén Esteban no ha estat al bateig de Brenda | Catalunya Diari

Sigui com sigui, la primogènita del torero no ha estat al costat dels seus oncles i cosins en aquest dia tan especial, un fet que han compartit a les xarxes socials. Imatges gràcies a les quals hem pogut veure que Víctor ha optat per lluir vestit de jaqueta blava sense corbata. Mentrestant, Beatriz s'ha decantat per un vestit de color malva amb màniga bufada i tall asimètric.

Encara més, gràcies a aquestes publicacions hem descobert que la padrina sembla haver estat l'àvia paterna, Carmen Bazán. Això sí, no han transcendit fotos on aparegui la resta del clan Ambiciones. I és que, sembla que han volgut mantenir en la més absoluta privadesa com ha estat la festa i com hi han anat.

Belén Esteban sap que el bateig ha estat entelat per una notícia

Belén Esteban és conscient que aquesta celebració no ha estat tan feliç com la família esperava. I el motiu és que ha estat entelada per una notícia que s'ha donat a conèixer aquest passat dissabte a Ya es verano. Ens estem referint a la suposada infidelitat de Víctor.

Beatriz Trapote y Víctor Janeiro a Telecinco
Belén Esteban ha conegut que Víctor podria haver estat deslleial la seva dona | TELECINCO

Belén Esteban ha vist que a l'espai de Telecincohi ha anat la presumpta amant del torero, Irene López. Una dona que ha relatat amb tota mena de detalls com es va iniciar el flirteig amb ell. A més, ha mostrat els missatges 'picants' que en rebia i fins i tot les fotografies pujades de to que li ha arribat a enviar.

De la mateixa manera, ha explicat que han passat quatre anys amb el flirteig i que ell ha volgut quedar. Fins i tot ha exposat que té clar que no és amb l'única dona amb qui és deslleial.

Imatge d'Irene López, la presumpta amant de Víctor Janeiro
Belén Esteban ha vist a la presumpta amant desvelar fins i tot els missatges que s'ha intercanviat amb el torero | Telecinco

Belén Esteban, que segur que estarà perplexa per aquest testimoni, ja que ha vist que la noia ha justificat la seva presència a la televisió. Concretament ho ha fet dient: «No hauria trucat mai per explicar això, però es va filtrar, em van preguntar i vaig dir que sí perquè soc sincera».

Això sí, ha afirmat que «em fa pena per Trapote, perquè no crec que ningú mereixi assabentar-se d'una infidelitat d'aquesta manera. A mi no m'agradaria que m'ho fessin», ha dit la suposada amant de Víctor Janeiro.