Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban, en xoc en saber per què no hi ha hagut embaràs ni bebè

Belén Esteban ha descobert una cosa que desconeixia i que l'ha sorprès

Belén Esteban segueix recuperant-se de la seva operació de tíbia i peroné, encara que ja ha tornat a treballar a Sálvame. I en fer-ho s'ha topat amb situacions realment complicades i difícils, com el retorn de Paz Padilla a Mediaset. Però també s'ha trobat amb declaracions que l'han deixat bocabadada.

En concret, no ha pogut evitar emocionar-se amb l'entrevista que ha fet la seva companya Lydia Lozano. Una entrevista en què s'ha mostrat tan sincera que fins i tot ha relatat perquè no ha tingut fills.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Belén Esteban coneix millor la seva amiga després de l'entrevista | Europa Press

Belén Esteban, estupefacta davant la confessió

L'ex de Jesulín ha vist que Lydia s'ha convertit en la primera col·laboradora a ser protagonista d'una nova secció a Sálvame. Es tracta d'un espai on Carlos Lozano els entrevistarà en profunditat.

Belén ha comprovat que aquella ha parlat de la seva faceta professional, encara que s'ha obert per acabar referint-se a la vida més privada. En efecte, ha explicat a fons com és la seva relació amb el seu marit, Charly, amb qui fa més de tres dècades que està casada. Sobre ell ha dit que «Ha estat, és i serà l'home de la meva vida i t'ho dic sense hipnosi.[...]És un home que és el meu millor amic, el meu amant i el meu marit. Però, sobretot, és el meu millor amic i aquesta confiança no tothom la té».

En aquest punt, Esteban ha estat testimoni que se li ha preguntat a la periodista per la seva opinió sobre la infidelitat. I també ha estat molt clara. «No la concebo. Quan arribes a una edat i decideixes compartir la vida amb algú i vens 'vividita' i ell 'vividito' doncs no ho concebo.[...]No ho concebo i per això s'hauria trencat tot. Ens coneixem tant... però em segueix sorprenent».

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Belén Esteban ara sap per què Lydia Lozano no va tenir mai fills amb el seu marit | GTRES

La de San Blas és conscient que en aquest moment ha arribat el moment més personal, ja que s'ha volgut saber el perquè mai no va voler tenir fills. La seva resposta ha estat que «No hem estat pares perquè jo amb Charly no he necessitat res més. Ell hauria volgut, però jo mai no he sentit això.[...]Per amor tindria un fill amb ell, però em va dir que no i em vaig tornar a enamorar».

Belén Esteban no pot evitar les llàgrimes

La dona de Miguel Marcos ha assistit atenta a l'entrevista de Lydia, amb qui s'ha sorprès molt i amb què l'ha pogut conèixer una mica millor. Encara més, no ha pogut evitar emocionar-se en veure-la plorar en recordar el seu germà que recentment va morir per COVID. Va morir després de passar 45 dies a l'UCI i sense poder veure la família en tot aquest temps.

D'ell ha explicat una anècdota singular. «Quan vaig començar a Tómbola va demanar a la meva mare una prova d'ADN». I és que, segons sembla, a ell, que era professor universitari a la Facultat de Periodisme, no li agradava la premsa del cor. Així mateix, ha explicat que «d'ell vaig heretar el sentit de l'humor, era brillant, molt britànic. Li encantava tenir la casa plena de gent, i això era divertit».

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Belén Esteban veu com Lydia Lozano es trenca, plorant, mentre parla del seu difunt germà | Mediaset

Belén ha vist que Lozano s'ha trencat en recordar que no es va poder acomiadar del seu germà. Tot i això, ha reconegut que, en certa manera, ha superat aquesta situació després de trobar l'infermer que en va tenir cura en els seus últims moments. Pel que sembla, ella i la seva mare «vam menjar amb ell i amb la seva dona.[...]Pensava que la meva mare es trencaria en aquest menjar, però va ser divertidíssim, quines persones les que han cuidat els nostres malalts! Un petó, Javier».