Primer pla de David Bustamante.

David Bustamante protegeix la seva filla Daniella pels problemes de Paula Echevarría

David Bustamante només vol el millor per a la seva filla

David Bustamante només vol el millor per a la seva filla. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de protegir Daniella dels problemes que la seva mare està tenint actualment. Des que aquest conegut cantant i l'actriu Paula Echevarría van decidir trencar el seu matrimoni, el 2018, hem pogut veure aquests dos personatges de la premsa rosa lluitar braç a braç pel bé de la seva filla.

I és que, malgrat els múltiples desacords que han tingut aquests quatre anys,  tant David Bustamante com la influencer  han sabut mantenir una bona sintonia.

Ara, el participant de la primera edició d'Operación Triunfo s'acaba d'assabentar d'alguns dels problemes a què, actualment, ha de fer front la seva exparella.

David Bustamante sap que està sent complicat

David Bustamante s'ha quedat sense paraules en assabentar-se de les dificultats amb què ha de bregar Paula Echevarría al seu dia a dia. Gràcies a l'última entrevista que l'actriu ha concedit a Vanitatis,  el pare de Daniella ha pres la decisió de protegir la seva filla en la mesura del possible.

Aquest mitjà de comunicació ha tingut l'oportunitat de parlar amb Echevarría, en exclusiva, sobre les darreres polèmiques que s'han generat al seu voltant. I és que, els últims mesos, el canvi físic que ha experimentat l'ex de David Bustamante no ha passat desapercebut.

Fotomuntatge de Paula Echevarría i David Bustamante
David Bustamante s'assabenta dels problemes de Paula Echevarría | Catalunya Diari

«Et dic una cosa, no he rebut ni un comentari negatiu quan estava amb vint-i-tants quilos de més. Mai. Al contrari. [...] He rebut comentaris negatius en una època de la meva vida que em vaig aprimar en excés per situacions de nervis i es ficaven més amb mi en aquell moment que quan vaig donar a llum. La veritat, vaig rebre una lliçó per part dels seguidors».

Un altre dels problemes que ha patit l'exdona de David Bustamante des que s'ha convertit en una de les influencers més importants del nostre país, han estat les crítiques constants que rep a través de les xarxes socials.

«A mi em fa molta gràcia quan veig comentaris negatius, posen el dit a la llaga, i quina casualitat que quan vaig al perfil sempre té zero publicacions. [...] Llavors, no m'afecta gens, t'ho prometo. I els comentaris negatius amb objectivitat no m'afecten tampoc, perquè crec que l'equilibri es basa en això. [...] Jo sempre he dit que no em refio en xarxes de qui m'estima sense conèixer-me, ni de qui m'odia sense conèixer-me, perquè cap dels dos està encertat», ha sentenciat l'exparella sentimental de David Bustamante.

Per acabar, Paula ha volgut enviar un missatge a totes aquelles persones que en algun moment han estat en una situació similar. «Les xarxes socials són una cosa irreal, una cosa que no es pot palpar. Les persones que estan darrere d'aquests nicks no existeixen».

▶️ Vídeo del dia

L'exdona de David Bustamante fa públic un altre dels seus problemes

Un altre dels grans dilemes que ha experimentat Echevarría els últims mesos ha estat la manca de temps. I és que, a causa del seu treball a les xarxes socials i de la seva participació a Got Talent, Paula no té temps per a res.

«La falta de temps m'està arrabassant, sobretot, el relacionat amb els meus fills. Al final són els que van creixent i no em vull perdre mai res. [...] La pandèmia, encara que ha estat una època molt dolenta per moltíssimes coses, a les persones que estan en la meva situació ens va regalar l'oportunitat de passar temps a casa i gaudir de la nostra família».

Foto de Paula Echevarría i Dani Martín a Got Talent
Paula Echevarría explica els seus problemes per compaginar vida i feina | Telecinco

Per a Echevarría, és molt important la vida en família. Per això, tampoc no pot estar gaire temps «sense veure els meus pares, el meu germà o els meus amics», encara que, tal com ha confessat ella mateixa, necessita també temps per a ella. «Necessito cada dia la meva hora d'estar sola. La utilitzo per ordenar totes les peces que hi ha al cap i parlar amb mi mateixa. Em pregunto internament: 'com estàs?, ets feliç?, t'agrada el que estàs fent?'».