Primer pla de Manuel Martos somrient a un photocall

Manuel Martos descobreix què fa la seva dona quan pensa que ningú la mira

Manuel Martos no pot tapar el que fa la seva dona al mig del carrer

Manuel Martos és un productor musical conegut per ser fill de Raphael i haver exercit les tasques de jurat a Operación Triunfo. És un home a qui li agrada passar desapercebut, encara que no sempre ho aconsegueix en estar casat amb una dona que és notícia constantment.

▶️ Vídeo del dia

Manuel Martos és el marit d'Amelia Bono, una de les influencers espanyoles més notòries. El fill de Raphael i la filla de l'exministre de defensa, José Bono, formen una parella molt peculiar. Sens dubte, els més de 15 anys que porten plegats els han passat realment enamorats. I només han patit, que se sàpiga, una forta crisi que va acabar amb la unió del matrimoni durant el darrer any.

I és que a l'estiu del 2021, el matrimoni separava els camins contra tot pronòstic després que es trenqués una de les parelles més sòlides del panorama nacional.

Manuel Martos assisteix a una nova publicació surrealista de la dona

Quan van decidir prendre rumbs diferents, pocs s'imaginaven que en només 12 mesos es reconciliarien, i per a alegria dels seus quatre fills, l'amor tornaria a casa dels Martos Bono. D'aquesta ruptura mai se'n van saber les causes reals, si bé una d'elles va poder ser la sobreexposició que la influencer feia dels seus fills a les xarxes socials.

Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer
Manuel Martos i Amelia Bono van prendre la decisió de tornar pels seus fills | EP

I això que Manuel Martos també participava en algun dels seus vídeos més virals. Però la veritat és que exposar tant els petits va poder motivar que tots dos es distanciessin. Fins al punt de trencar durant un període de temps notable.

Ara que ja tornen a estar junts, tots dos han gaudit d'unes vacances merescudes per diversos punts d'Espanya. I no han faltat a la cita amb Eivissa, un destí que enamora el matrimoni i on es relaxen amb els seus fills i també en companyia de diversos amics.

Amelia Bono decideix fer això davant d'una paret al mig del carrer

Ara que les vacances han acabat, el matrimoni ha tornat a Madrid per complir les seves obligacions laborals. Una de les que ha tornat a mostrar les seves qualitats és Amelia Bono, que comença un nou curs enfocada a la seva faceta d'influencer més fort que mai.

Fotomuntatge dels 'stories' d'Amelia Bono amb Manuel Martos durant un aniversari
La parella sempre dona molt joc a les xarxes socials | Instagram

Sabem que la dona de Manuel Martos és tota espontaneïtat, i ens té gairebé sempre enganxats a les xarxes amb uns vídeos virals que no deixen indiferent ningú. L'últim post que ha publicat la filla de José Bono mostra com en són d'originals les seves publicacions. Aquest és un aspecte pel qual té tanta estirada a les xarxes socials.

El post d'Amelia Bono de què tothom parla

Actualment, són més de 443.000 seguidors els que suma Amelia a les seves xarxes socials, i més concretament al seu compte oficial d'Instagram. A l'últim post, podem veure la dona de Martos posant en dues fotografies en blanc i negre davant d'una paret amb unes males herbes. I l'explicació de les imatges no té preu.

«Anava amb una amiga al cotxe. He parat i li dic, 'va, en aquesta paret fes-me una foto'», deia el post d'Amelia Bono que ha rebut centenars de respostes en tot just unes hores.

Sens dubte, estem davant una altra publicació que frega el que és surrealista. Però els que coneixen Amelia saben que és una dona que fa el que sent al moment. I fruit de la seva frescor, cada dia enganxa més els seus seguidors, que n'estan encantats.