Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau

Nacho Palau publica la imatge que Miguel Bosé ha volgut mostrar als seus fills

Palau descol·loca el seu ex compartint una foto que diu moltes coses

Nacho Palau continua progressant amb el tractament contra el càncer que li van diagnosticar fa tot just un mes. Una malaltia per la qual va haver d'ingressar fa uns dies a un hospital valencià després de rebre les primeres dosis de quimioteràpia.

Nacho Palau es convertia en el gran protagonista dels últims mesos després d'acceptar l'oferta de Telecinco per concursar a Supervivientes 2022. L'escultor valencià i exparella de Miguel Bosé va triomfar al programa i va aconseguir finalment acabar en tercera posició.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau es fa enfonsar quan va rebre el diagnòstic | Mediaset

Això sí, les últimes setmanes del reality, Palau va començar a notar que la seva cara s'inflava per moments i no sabia a què era degut aquest estrany canvi al seu cos. Després de fer-se unes proves només arribar d'Hondures, Palau no trobava el perquè de l'inflament de la cara.

Nacho Palau sorprèn Miguel Bosé amb la seva darrera imatge

Finalment, dies després els metges van trobar el diagnòstic definitiu, cosa que va ensorrar completament Nacho. Palau patia un càncer de pulmó i ho comunicava a través de les xarxes socials en un post carregat d'optimisme, encara que la processó en aquests casos sol anar per dins.

Amb tot, i amb el suport de la seva parella Cristian Villela, a l'exsupervivent no li quedava cap altra que lluitar contra aquesta malaltia que li ha canviat la vida. Com va trastocar la de la seva mare Lola Medina, també malalta de càncer des de fa uns mesos.

El cas és que després de començar les primeres sessions de quimioteràpia, Nacho no les va assimilar gaire bé i va haver de ser ingressat d'urgència. Es va veure obligat a fer-ho perquè la seva indisposició no anés a més i, finalment, tot va quedar en un ensurt.

Fotomuntatge story de Nacho Palau descansant
Nacho Palau descansa després de passar unes setmanes difícils per la quimioteràpia | NACHO PALAU @NACHOPALAU

Fa unes hores, el de Chelva tornava a donar senyals de vida a través de les xarxes socials. I és que l'exsupervivent va agrair de la millor manera tot el suport en aquests moments en què ningú voldria posar-se a la seva pell.

Per sort, l'escultor valencià té molts amics, a més dels seus familiars que estan en tot moment amb ell. Espera que en uns mesos pugui mirar enrere alleujat i veure com ha superat, per fi, aquest càncer de pulmó. D'altra banda, aquest 15 de setembre, el valencià tenia marcat en vermell al calendari una data tan important, el seu 50è aniversari.

▶️ Vídeo del dia

L'escultor valencià celebra els 50 anys acompanyat dels seus

Ha estat una celebració més aviat agredolça, ja que sempre és positiu fer anys, però la situació en què es troba Nacho Palau és molt compromesa. Sens dubte, ahir va ser un dia molt emotiu i ha quedat reflectit que els seus sentiments han estat a flor de pell.

Així ho hem pogut comprovar al post que ha publicat al seu compte oficial d'Instagram, agraint les mostres d'afecte de tots els que l'estimen.

A més, aquest ha pujat una foto a les seves stories d'un gran pastís d'aniversari amb el número 50, i molts dels seus han respost de la millor manera.

Fotomuntatge d'story del pastís de 50 anys de Nacho Palau
Nacho Palau celebra els seus 50 anys amb els seus | NACHO PALAU @NACHOPALAU

Han estat molts amics i coneguts els que l'han felicitat a través dels stories d'Instagram i als comentaris de la publicació. Alguns dels que han deixat la seva empremta han estat els concursants de Supervivientes que es van convertir en els seus amics amb el pas del temps, com és el cas de Desi Rodríguez.