Primer pla de Marta López

Belén Rodríguez, més directa que mai amb Marta López: «No soc tan arrossegada com tu»

Belén Ro està decebuda amb la seva amiga Marta López

Belén Rodríguez i Marta López eren amigues inseparables. Però, la participació d'Olga Moreno a 'Supervivientes 2021' ho ha canviat tot. I és que  Rocío Flores va vetar a la comentarista de concursos i l'exparticipant de 'Gran Hermano' no va donar la cara per ella.

La dona d'Antonio David va enlluernar la col·laboradora a Hondures, qui es va guanyar l'enemistat amb els seus companys de 'Sálvame'. El públic acusa Marta d'haver-se acostat Olga per interès, ja que en aquest moment era el centre de totes les mirades.

Belén Ro ha patit molt amb aquest tema, perquè assegura que la filla de Rocío Carrasco ha jugat amb el seu lloc de treball. Ningú ha pogut demostrar que això sigui cert, encara que molta gent ja ha condemnat a la 'influencer' pel seu possible atreviment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Marta López prefereix mantenir-se al marge i mai ha donat la cara per la seva companya. Aquest gest ha generat una gran controvèrsia, ja que la tertuliana sempre ha estat a prop d'ella per ajudar-la en tots els seus conflictes.

Olga Moreno ha aconseguit passar per sobre dels seus enemics per alçar-se amb els 200.000 euros del premi final del 'reality'. L'amiga de Rocío Carrasco ha acudit a 'Domingo Deluxe' per comentar la jugada, i allà ha coincidit amb la seva nova rival.

María Patiño estava presentant el programa i no ha trigat a adonar-se que la relació entre les col·laboradores està destrossada. I tot fa pensar que no tornaran a tenir contacte fora de càmeres perquè Rodríguez se sent traïda.

López insisteix que no ha actuat amb mala intenció, únicament s'ha posicionat a la banda de la persona que l'ha transmès més confiança. Els espectadors no accepten aquesta versió, ja que ha demostrat en altres ocasions que li agrada cridar l'atenció.

Belén Rodríguez li dedica unes paraules molt dures a Marta López

Belén Rodríguez s'ha trobat amb la seva nova enemiga per primera vegada a 'Domingo Deluxe' des que Olga Moreno guanyés 'Supervivientes 2021'. Res més trobar-se amb ella li ha dit: «Jo no soc tan arrossegada com tu».

La col·laboradora assegura que el tema de Rocío Carrasco li ha passat factura en el terreny professional i personal, ja que s'ha sentit molt atacada. «Per a mi l'important no és treballar ni els diners, per a mi és anar a dormir tranquil·la cada nit».

L'exconcursant de 'Gran Hermano' s'ha quedat sense paraules en sentir aquesta frase i ha intentat donar explicacions. Segons ha explicat, únicament s'ha limitat a complir amb la seva professió i els seus responsables «estan encantats amb el meu treball».

«A mi no m'han fet fora mai de cap programa», li ha contestat a la seva contrincant. Aquesta acusació serà bastant comentada a 'Sálvame', ja que el públic vol conèixer tots els detalls d'aquesta.

Belén Ro ha sigut molt dura amb la seva companya perquè considera injust el comportament que ha tingut amb ella. Malgrat la seva gran relació, no ha tingut el detall de defensar-la quan Rocío Flores li ha atacat sense pietat.

«Tots sabeu el cost personal i professional que ha tingut aquest tema», declara en el 'Deluxe'. La participació de la dona d'Antonio David a 'Supervivientes' ha generat molts escàndols, però el més fort encara està per arribar.

Telecinco ha preparat un programa especial per escoltar la seva versió, així que s'ha convertit en un dels personatges més cotitzats del moment. L'audiència acusa Marta d'haver-se acostat a ella per formar part d'aquest èxit mediàtic.

Tanmateix, caldrà esperar per veure el desenllaç de la història, tot i que ja hi ha gent que parla de la fi de la filla de Rocío Jurado. L'empresària té l'oportunitat de desmuntar el polèmic documental i no trigarà a proclamar justícia per al seu marit.