Primer pla de Belén Rodríguez.

Belén Ro envia un missatge després de sortir a la llum el seu gran secret

Belén Ro torna a ser notícia tot i que fa dies que està allunyada de la televisió

Belén Ro ha estat una de les col·laboradores habituals de Telecinco durant anys. Tot i això, des de fa unes setmanes està absolutament allunyada de la televisió, després de la seva polèmica amb Kiko Hernández. Controvèrsia que ha suscitat nombrosa informació i ha propiciat que les últimes hores vegi la llum el que ella ha intentat amagar durant temps.

S'ha revelat que ha estat enamorada de qui era el seu amic. Una notícia davant de la qual ella ha reaccionat publicant un tuit que diu molt.

Belén Ro veu destapar-se la veritat

L'excomentarista de Gran Hermano ha mantingut una relació de gran amistat durant anys amb Kiko Hernández. Tant és així que quan ella va patir un accident domèstic, ell la va portar a casa per cuidar-la i atendre-la. Això ha saltat pels aires després de filtrar-se que ella ha anat explicant que li va prestar uns diners al madrileny i que va témer que no els hi tornés.

Després de sortir a la llum aquesta informació, s'ha obert una guerra entre ells. Belén ha amenaçat de revelar dades del que va ser el seu amic i ell no s'ha quedat callat. No només li ha indicat que té veritables 'bombes' contra ella sinó que ha deixat caure que la periodista té un problema a la seva vida.

A més, s'ha descobert que Ro ha 'venut' altres persones del seu entorn. S'ha revelat que va ser qui va trucar als mitjans perquè fotografiessin Hernández menjant amb Alejandra Rubio i més persones.

Totes aquestes dades estan minant la imatge de la col·laboradora, que ara s'ha vist publicar un suposat secret que guardava. En concret, ha estat la revista Lecturas la que ha explicat en exclusiva que ella va estar enamorada de Kiko.

Persones del cercle dels dos protagonistes d'aquesta història són les fonts del mitjà esmentat. I han explicat que la Belén tenia molts sentiments pel seu amic, però no va ser corresposta. Per això llavors ella pren la decisió de demanar-li els diners que li havia deixat.

Davant d'aquesta notícia, els companys de tots dos a Sálvame han volgut donar la seva opinió sobre això. Així, per exemple, Carmen Borrego ha dit: «Des de fa molts anys he pensat que la relació entre tots dos no era només d'amistat. I és que no els veia que es comportessin només com a amics, fins i tot hi havia bronques que eren més de parella que d'una altra cosa».

«Penso que no només és una cosa. Crec que tots dos han sentit alguna cosa». Opinió que ha estat recolzada també per Lydia Lozano: «Sempre ho he pensat perquè els he vist, sé com actua Kiko».

Marta López, gran amiga d'ell, per part seva ha afirmat: «Jo crec que atracció ha existit, però amor no».

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Ro, segons moltes persones, va sentir una cosa molt especial per ell | CatalunyaDiari

Belén Ro, 'respon'

La que va ser parella de Fernando Acaso ha convertit el seu compte de Twitter al mitjà per respondre a totes les informacions sobre ella. I precisament després de sortir a la llum els suposats sentiments cap al col·laborador, ha respost a la seva manera. Ho ha fet publicant fa unes hores un cor amb les paraules «Bon dia».

D'aquesta manera, ha tret importància a l'exclusiva de Lecturas. Amb ell ha deixat clar que no entrarà a desmentir-la o confirmar-la. Simplement, fa orelles sordes a la mateixa.

I la veritat és que la majoria dels seus seguidors han fet el mateix que ella, no n'han comentat res. Encara més, alguns han aprofitat per donar-li ànims i fins i tot plantejar-li sortides laborals. Exemples són comentaris com «No permetis que et destrossin i segueix amb la teva vida» i «Crea't un canal com Antonio David i a deixar anar merda».