Primer pla de Belén Rodríguez

Belén Rodríguez, en perill en rebre una amenaça que fa empitjorar la seva salut

La col·laboradora preocupa als seus després de veure's amenaçada

Belén Rodríguez està embolicada en una polèmica de què no sap sortir. A més,  el seu comportament evasiu està provocant danys col·laterals que mai no s'hauria imaginat fa tan sols uns dies.

La seva traïció a Kiko Hernández després d'explicar a tothom com de mal pagador que era el col·laborador li està provocant molts maldecaps. Molts han posat el focus sobre Belén Rodríguez. L'han descrit com una mala amiga, mentidera i una dona que traeix els seus amics si ho necessita.

La veritat és que en comptes de donar la cara davant de l'audiència, i sobretot davant del seu amic Kiko, ha evitatparlar del tema. A més, després que durant el famós polígraf i en ple directe deixés Kiko en una posició delicada, Belén ha guardat silenci per emprenyar el col·laborador.

Belén Rodríguez comprova la cara més desconeguda del tertulià

Aquesta espiral de traïcions ha tingut el seu punt àlgid aquest dimecres al programa Sálvame. Tota l'audiència s'ha quedat de pedra en un moment donat, després de la reacció de Belén des de casa seva.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Kiko Hernández ha dirigit tota la seva ràbia a Belén Rodríguez | CatalunyaDiari

Dimarts, Hernández va veure com Belén Rodríguez trucava a la policia per presumptament posar una denúncia contra el programa de Telecinco. Ho va fer perquè es van gravar imatges de l'interior de casa seva que atemptaven contra la seva intimitat. El cas és, però, que el passat dimecres el col·laborador es va quedar glaçat,  una vegada més.

Va rebre una sèrie de missatges de María Patiño que van provocar la seva ira. De fet, poques vegades havíem vist el col·laborador madrileny així.

La veritat és que Kiko no va poder evitar esclatar ahir en directe quan Patiño va llegir una sèrie de missatges que li havia enviat prèviament Belén Ro.

Belén Rodríguez rep una amenaça que fa empitjorar la seva salut

Fins i tot alguns d'aquests missatges no es podien llegir en públic per la gravetat dels mateixos. I Kiko ha pregat per activa i per passiva als directors que li deixessin llegir-los. La veritat és que preferia enrabiar-se al plató abans que a casa seva, hores més tard.

Captura de Kiko Hernández a 'Sálvame'.
Belén Rodríguez ha fet explotar el col·laborador | Telecinco

En primer lloc, Kiko ha dit el següent. «No em fa mal el que he llegit, tu creus que sí per com estàs ara, i l'únic que desitjo és que et curis. Jo no em ficaria mai amb un amic, però si em dona una puntada de peu, la següent la dono jo».

El col·laborador de Sálvame volia mantenir la calma tot i tornar a decebre's amb Belén Rodríguez. Però, ha arribat un punt en què María Patiño ha rebut un nou missatge. Després de llegir-lo, s'ha dirigit a la càmera amb un missatge desafiador que reflecteix la gravetat de les paraules que ha escrit Belén Rodríguez.

Belén Ro, espantada després de rebre un missatge amenaçant

«Et cagaràs, coneixes la meva versió dolça, no la 'heavy'. Encara sort que ho veig en directe, no vull tenir aquests rebots a casa meva», ha dit.

▶️ Vídeo del dia

A més, Kiko ha començat a insultar Belén, dient-li «imbècil i 'gilipollas'». En conseqüència, ha hagut de demanar perdó segons després, ja que els  directors de Sálvame li han fet un avís.

«Vull demanar perdó, m'han ensenyat un altre missatge i no m'he pogut controlar. Demano perdó a la persona a qui li ho he dit i a l'audiència», lamentava un trasbalsat Kiko Hernández. I és que no pot entendre com està gestionant ella un problema que la mateixa tertuliana havia tret a la llum fa uns dies.