Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Rodríguez

Belén Rodríguez revela quants diners té al banc

Belén Rodríguez ha sorprès tothom amb una dada econòmica personal

Belén Rodríguez és una de les col·laboradores especialitzades en 'realities' que té Telecinco, encara que també participa en programes del cor com ara Sálvame. El seu treball en aquest format l'ha feta donar una dada personal. En concret, ha confessat que temps enrere va prestar una gran quantitat de diners a un dels seus amics coneguts: a Kiko Hernández. Precisament, en reconèixer aquesta situació i explicar quant li va deixar, ha quedat clar que té un bon matalàs econòmic.

Belén Rodríguez: protagonista de l'actualitat sense voler

L'excomentarista de Supervivientes ha vist que Kiko s'ha convertit en objecte de rumors les últimes setmanes. Primer, va ser per la seva suposada relació amb Fran Antón; després, pels suposats retocs estètics; i, ara, perquè li va demanar diners a una famosa. Finalment, han revelat que es tracta de Belén.

Després de les últimes xerrameques, ell ha volgut tancar les especulacions sobre el fet que va rebre un préstec d'una persona i va trigar a tornar-lo. Així, ha afirmat: «No he demanat mai diners a ningú». Tot seguit, ha reconegut que la situació que s'està comentant va passar fa set anys. Aleshores s'havia comprat una casa, tenia quatre hipoteques més i, fins i tot, va tenir una inspecció d'Hisenda en què li reclamaven 700.000 €.

Davant d'aquesta situació, ell anava a acudir al banc per sol·licitar un nou préstec, però una amiga li va indicar que no fes aquest pas. «Ella em va dir que tenia un romanent i que me'l deixava», ha explicat. I així va ser com li va prestar uns 100.000 €. Això sí, ha deixat molt clar que «no és cert que no li'ls tornés i tampoc que vaig tardar molt a fer-ho. No és cert perquè hi havia uns terminis estipulats i es van complir molt abans que vencessin». Encara que mantenen una gran amistat, van decidir posar per escrit les condicions de l'acord perquè en quedés constància i no hi hagués cap problema.

Belén Rodríguez reconeix que va deixar diners a Kiko Hernández

L'amiga de Rocío Carrasco ha vist que Hernández no ha volgut revelar-ne el nom. Tot i això, ella finalment ha volgut reconèixer públicament que va ser ella qui li va prestar els diners, perquè podia permetre-s'ho. Així, ho ha comunicat amb un missatge a un altre dels seus grans amics, Jorge Javier Vázquez.

Primer pla de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez no va dubtar a prestar diners a Kiko. | GTRES

El presentador ha llegit en directe el whatsapp de la periodista: «Diu que està orgullosa d'haver-ho fet i que ho tornaria a fer». Paraules que han emocionat Kiko, que ha respost afirmant: «I jo. Després de set anys m'he recuperat estupendament i li deixaria això i el doble».

D'aquesta manera, ha quedat de manifest, no només la bona relació que hi havia i hi ha entre Belén i el col·laborador, sinó que els rumors són falsos. Fins i tot, s'ha revelat que Rodríguez ha tingut sempre estalvis i que ha administrat molt bé els diners que ha anat guanyant a la televisió.

Tanmateix, no s'ha aconseguit saber qui ha pogut filtrar aquest préstec de diners que va passar fa tants anys. Tot i això, es creu que ha pogut ser algú molt proper a ella, que l'ha traïda en traure a la llum aquesta informació. Una traïció davant la qual Belén ha reconegut que pot ser certa, cosa que la portarà a intentar esbrinar qui li està clavant un punyal per l'esquena.