Jorge Javier Vázquez

La mare de Jorge Javier Vázquez reconeix que la denúncia és perillosa

Jorge Javier confessa que ho va passar malament i va sentir pànic

Jorge Javier Vázquez va viure un dels programes més incòmodes per a un dels col·laboradors que ha protagonitzat més polèmiques a Sálvame .

Aquest dimecres, el programa de La Fàbrica de la Tele aprofundia en un assumpte realment preocupant que afecta Rafa Mora. Es van referir al que li va passar el cap de setmana passat després de sortir de festa amb els seus amics.

Segons desvetllava hores abans Fiesta, el diumenge 30 d'octubre alguns testimonis havien quedat impactats després de veure el col·laborador en una situació molt compromesa. El programa tenia unes imatges sensibles que no sabia si emetre-les o no.

I és que al tertulià se'l veia totalment desorientat a plena llum del dia. Això sí, finalment, i després de consultar amb el seu gabinet jurídic, van decidir no mostrar-les en directe per la cruesa d'aquestes.

Jorge Javier, en xoc després de veure el seu company revelar el que ha patit

Rafa Mora
El col·laborador es va ficar en un bon embolic sortint de festa | Instagram

24 hores més tard, Rafa Mora havia de donar la cara al programa en què col·labora. Sense embuts, confessava que no recordava res del que havia passat aquella nit. Alhora, denunciava que algú hauria fet certes substàncies en la seva beguda perquè perdés el nord i el control dels seus actes.

Per sort, Rafa Mora va ser ajudat en un moment donat per un grup de noies que també tornaven de festa. I veient que aquest estava perdut al mig del carrer, van trucar a la seva parella Macarena perquè acudís a recollir-lo. Va ser un ensurt de mort per a la jove parella del valencià que mai no podrà oblidar.

Rafa Mora va començar la nit a Madrid i va acabar a la localitat toledana de Valmojado. Després que una de les noies que el va ajudar entrés en directe a Sálvame, Mora li va agrair a l'ànima que el tragués d'aquella situació.

El presentador ja sap que Rafa Mora va passar la pitjor nit de la vida

Li va explicar a tota l'audiència que aquella nit es van intentar vendre les imatges més controvertides i que podrien enfonsar la carrera al valencià.

Jorge Javier i Rafa Mora
Jorge Javier Vázquez ha saltat com un ressort després d'escoltar el cas de Rafa Mora | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez, indignat després d'escoltar el seu company, ha tret la seva ira. Ha denunciat com estan d'exposats els personatges famosos en qualsevol situació semblant a la que va patir el tertulià fa tot just uns dies.

I és que Jorge Javier va exposar en ple directe que altres vegades a ell també han intentat fer-li xantatge i extorsió amb certes imatges que havien gravat sortint de festa.

Jorge Javier espanta la seva mare després de parlar-li de la denúncia

«He denunciat la policia», sentenciava el presentador de Telecinco. Sembla que aquesta persona que feia xantatge al presentador de Badalona, li manava a Kiko Hernández aquesta sèrie d'imatges. I, com no podia ser d'una altra manera, Kiko se les va enviar immediatament perquè decidís prendre mesures legals si així ho volgués.

Jorge Javier Vázquez i la seva mare
Jorge Javier Vázquez i la seva mare Mari gaudeixen d'una unió especial | LND

D'altra banda, el conductor de Sálvame també ha estat clar a l'hora de posar de manifest un problema que creix exponencialment. Hi ha persones que estan alterant les begudes de la gent que surt de festa i ha posat el focus a Madrid, on segons ell haurien augmentat els casos de manera alarmant.

Jorge Javier Vázquez ha deixat la seva mare consternada després de deixar clar que les conseqüències que poden comportar aquest tipus d'accions poden ser realment perilloses. I fins i tot provocar la mort, per la qual cosa és una cosa molt seriosa i les autoritats haurien de prestar-li més atenció.