Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla lateral de Bernardo Pantoja

Bernardo Pantoja, assenyalat: què va dir del seu fill secret a l'hospital

Bernardo Pantoja va parlar del seu fill secret abans de morir

Fa escasses hores, s'ha conegut la trista mort de Bernardo Pantoja, el pare d'Anabel Pantoja, amb 69 anys. Així mateix ho ha confirmat aquest matí el reporter de Sálvame José Antonio León a través de Twitter. «Acaba de morir Bernardo Pantoja. Descansi en pau i el meu condol a tota la família», escrivia.

La veritat és que, durant aquest any, el germà d'Isabel Pantoja va haver de ser ingressat diverses vegades per la seva delicada salut. Tot i això, va ser a l'estiu d'aquest mateix any quan la salut de l'oncle de Kiko Rivera va començar a generar força preocupació.

Sens dubte, ha estat un any especialment dur per al sevillà, ja que feia temps que arrossegava seriosos problemes de salut relacionats amb la diabetis que fa anys que pateix.

D'altra banda, en aquests moments s'espera que la resta del clan Pantoja es desplaci fins a Sevilla per donar l'últim adeu a Bernardo Pantoja. Entre ells es trobaran, evidentment, la seva filla, Anabel Pantoja, i la seva dona, Junco.

Però de qui no se sap res és d'Isabel Pantoja i del seu fill il·legítim de Bernardo, Pinocho. Justament, pel que fa a aquest últim, se n'ha parlat molt durant els últims mesos per ser, suposadament, el fill del germà de la cantant.

Bernardo Pantoja pel carrer
Bernardo Pantoja va amagar la identitat del seu fill. | Europa Press
 

Pinocho, el fill il·legítim de Bernardo Pantoja

Fa uns mesos, Bernardo Pantoja va estar al punt de mira de tots els mitjans per una clara raó, i no precisament pel seu delicat estat de salut. I és que va sortir a la llum un rumor que apuntava que aquest tenia un fill secret anomenat Luis, àlies Pinocho.

En un principi, es va pensar que es tractava d'una informació falsa. No obstant això, només uns dies després, aquesta dada va ser confirmada pel mateix pare de la 'influencer'. «No he amagat mai que tinc un fill, Luis. Tinc una bona relació amb ell des de fa més de 20 anys», va revelar en una conversa que es va filtrar a Sálvame.

Fins i tot arribava a admetre que aquest detall l'havia amagat a la seva filla. Així mateix, Bernardo Pantoja també va revelar que va conèixer la mare de Pinocho perquè era la seva veïna. Immediatament, tots dos van començar un idil·li i, fruit d'aquesta relació extramatrimonial, va néixer Luis.

«Jo mantinc una amistat amb ella. No em va dir que estava embarassada, però jo veia com s'engreixava. No li vaig donar els meus cognoms al noi perquè així ho vam decidir la seva mare i jo», va explicar aleshores.

«El considero tant fill meu com Anabel. Bé... a ella més, perquè hi tinc més tracte. Però amb ell tinc relació des de fa vint o trenta anys. Té tres fills, els meus nets, i els conec», deia.

Sens dubte, una informació que ni la mateixa filla de Bernardo Pantoja s'esperava, ja que creia fermament que es tractava d'un simple rumor.

«Jo no sé si el meu pare va tenir o no una relació amb la mare de Pinocho, però... Això t'assegura tenir un fill? No m'entra al cap que deixi anar aquesta informació sense proves i el meu pare no seria capaç de dir una cosa així», va assegurar al seu moment.

Això sí, tot i que Bernardo Pantoja va confirmar que Luis era el seu fill, aquest, per contra, preferia mantenir-se sota l'anonimat. «A Sevilla sempre s'ha sentit dir que Bernardo tenia un fill secret. Sempre s'ha comentat», explicava.

«M'ho heu atribuït a mi i això em supera. Tinc la meva família, tinc la meva feina i no vull estar ficat en aquest tema. Sigui cert o no, això m'ho quedo per a mi i per a ell», concloïa sobre això.

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
La filla d'Anabel Pantoja es va assabentar que tenia un germà secret per 'Sálvame'. | Mediaset
 

El germà secret d'Anabel Pantoja

Per descomptat, una notícia que en el seu moment va fer parlar molt per la importància de l'assumpte. A més, segons va afirmar al seu dia el fill il·legítim de Bernardo Pantoja, ell i Anabel Pantoja es coneixien des de feia anys.

I és que Pinocho formava part del grup d'amics de la seva suposada germana i de Kiko Rivera. Però, finalment, per raons desconegudes, es van acabar distanciant i no es van tornar a veure més.

Ara, la 'influencer' podria retrobar-se amb el sevillà, que podria anar a acomiadar-se del seu pare.