Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau i l'última hora sobre el seu estat de salut enmig de la seva malaltia

Nacho Palau continua lluitant contra el càncer

Fa tres mesos la vida de Nacho Palau feia un gir dràstic. L'ex de Miguel Bosé rebia el pitjor dels diagnòstics i confirmava que patia la mateixa malaltia que la seva mare: càncer de pulmó.

«Estic passant per un càncer pulmonar, que fins ara no tenia ni nom ni tractament, però que començaré immediatament», anunciava deixant tothom impactat. Tot i això, malgrat la duresa del diagnòstic, Palau es mostrava esperançat i amb moltes ganes de lluitar.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau continua lluitant contra el càncer. | Europa Press
 

«A hores d'ara em sento optimista, amb ganes de viure i de superar aquesta malaltia. Les mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent seran una part fonamental en la meva recuperació», assenyalava.

Allunyat del focus mediàtic, se sap poc del dia a dia de l'escultor valencià, encara que des del seu entorn més proper arriben molt bones notícies. «Tot bé. Continua en el procés de recuperació, però està off de les xarxes socials», asseguren.

Segons sembla, l'ex de Miguel Bosé intenta estar desconnectat, però «continua acompanyat per la seva parella i la seva família». Palau té dies bons i dolents, però ha arribat als 50 anys amb moltes ganes de continuar endavant i somriure a la vida. «Tranquils, que ens en sortim», deia als seus seguidors.

Just quan va començar el tractament, Nacho s'emportava un bon ensurt que feia que l'haguessin d'ingressar durant uns dies. Però, per sort, es va poder refer ràpidament per continuar la seva vida fora de l'hospital.

«Ja és a casa. Li van fer moltes proves i ja està bé. La recuperació és bona i ara el que ha de fer és deixar-se cuidar i estar tranquil. Hem estat molt preocupats. Han estat uns dies difícils», comentava la seva mare.

Nacho Palau reapareix enmig de la malaltia

En aquest temps, Nacho ha entès més que mai la importància de sentir-se estimat i de tenir les persones adequades al teu costat.

«Gaudir dia a dia dels éssers estimats, de totes les coses boniques que ens ofereix la vida, de riure, compartir, d'una abraçada, un somriure...», aconsellava els seus seguidors. «Hem de recordar sempre que les coses més simples són les que ens fan més feliços».

I, sorprenentment, també li ha servit per acostar-se a Miguel Bosé, amb qui lluitava als jutjats per la custòdia dels seus quatre fills.

Foto de Cristian Villela, parella de Nacho Palau
Foto del xicot de Nacho Palau, Cristian Villela, sortint emocionat de l'hospital. | Europa Press
 

Pel que sembla, l'artista s'ha bolcat amb la seva exparella durant la malaltia, deixant de banda les seves picabaralles. Així, emprèn la recta final del seu tractament ple d'optimisme i també de bon rotllo amb el pare dels seus fills.

Molt bones notícies per a Tadeo, Diego, Yvo i Telmo, que podrien reunir-se ben aviat. Recordem que, després de separar-se, dos dels nens es quedaven a viure a Mèxic amb Bosé, mentre que els altres tornaven a Espanya amb Nacho.

«Un dia, Miguel va agafar dos dels nens i se'n va anar a Mèxic. La decisió de separar-los va ser seva, no sé si ho va fer per despit», explicava fa un temps Nacho.

Foto de les mans de Nacho Palau i dels seus fills.
Nacho Palau rep el suport dels seus fills. | Instagram: @palomasuau

 

A més, malgrat el que s'ha rumorejat, l'exsupervivent continua molt enamorat del seu xicot, Cristian Villela, que no se separa del seu costat.

«Avui quarta sessió de químio i primera de ràdio. Vinga, ho estàs fent genial», compartia fa poc, orgullós dels avenços que està fent la seva parella.

Villela es desfà en afalacs cap a la seva «persona preferida perquè és valent, estoic, divertit i perquè és un gran pare. Sempre al teu costat».