Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cristina Pedroche

Cristina Pedroche va posar una clàusula en el seu acord matrimonial amb Dabiz Muñoz

Cristina Pedroche ha parlat sobre l''acord matrimonial' que té amb la seva parella

Cristina Pedroche no té cap problema a l'hora de parlar sobre la seva vida sentimental amb Dabiz Muñoz. La presentadora es troba en un moment pletòric, tant en l'àmbit personal com en el professional.

I no dubta a presumir d'això a les seves xarxes socials. La presentadora de Vallecas en molt activa a les xarxes, on acumula més de 3 milions de seguidors.

Cristina s'ha pronunciat sobre com és la seva relació amb el cuiner. Totes les parelles tenen els seus propis codis i és evident que ells no en són l'excepció. La presentadora ha parlat sobre el curiós acord que té amb Dabiz i que per a ella és imprescindible.

Cristina Pedroche parla de la seva relació amb Dabiz

La presentadora es va aventurar fa uns mesos a tractar el tema de la clàusula matrimonial que Jennifer López va posar a Ben Affleck. L'artista li va posar una clàusula per la qual havien de mantenir quatre relacions sexuals a la setmana.

Cristina Pedroche a Zapeando
Cristina Pedroche parla sobre l'acord que té amb la seva parella. | ATRESMEDIA
 

Pedroche no va dubtar a donar la seva opinió sobre això a través del programa Zapeando, d'on és una col·laboradora habitual. I la presentadora ho tenia clar.

«Posar una clàusula en un matrimoni em sembla que és pitjor, una parella ha de fluir, l'amor és fluïdesa. Tu no pots exigir a ningú res, perquè aleshores vols fer el contrari», expressava.

«A mi em dius que ho hem de fer 20 vegades, doncs ja no em ve de gust ni una vegada. Quan obligues a algú a alguna cosa, ja no en tens ganes», sentenciava Cristina.

Però això no es va quedar aquí. Entre broma i broma, Cristina Pedroche també va revelar la 'clàusula' que va posar en la seva relació amb Dabiz Muñoz. No obstant això, aquesta no té res a veure amb res sexual, ben aviat tot al contrari.

Cristina és tota una apassionada del menjar i així ho demostra a les seves xarxes socials. Hi ha poques coses que omplin tant la presentadora com menjar i, per descomptat, estar casada amb un dels xefs més importants del món ha de tenir els seus avantatges.

La presentadora va posar una clàusula gastronòmica per la qual Dabiz es comprometia a fer-li el sopar almenys 4 cops a la setmana. Així ho va revelar ella mateixa al programa. «Jo no cuino gens. Jo tinc un acord amb ell que mínim a la setmana m'ha de fer el sopar una o dues vegades», confessava.

Tot i això, la seva companya de programa, Valeria Ross, es va quedar molt decebuda: «Quina merda d'acord. Pensava que seria més interessant». I Pedroche va respondre que amb l'altra «no calia posar un acord».

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz guanyen una Estrella Michelin

La parella es troba en un moment fantàstic i és que, sens dubte, fan un tàndem perfecte. Acaben de rebre la millor de les notícies amb el restaurant que van obrir fa menys d'un any, Ravioxo.

«Tan orgullosa pel meu Ravioxo. Avui ha guanyat la seva primera Estrella Michelin», escrivia molt emocionada Cristina Pedroche a les xarxes socials.

D'altra banda, Dabiz no ha dubtat a dedicar unes paraules d'agraïment a la seva parella. «I gràcies a la meva Pedroche, aquesta estrella és més teva que meva. Ho sabem tots al món, gràcies pel teu talent, per la teva intel·ligència, per la teva creativitat i per la teva immensa generositat. Ets la millor», compartia a les xarxes.

El nou projecte de la parella ve disposat a revolucionar completament el món gastronòmic. I aquest només és el començament de tot allò que els espera.