Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne.

Bertín Osborne rep un petó d'un home i confessa què ha sentit

Bertín Osborne ha sorprès molt en el seu darrer programa

Bertín Osborne sempre està envoltat de multitud de projectes. El cantant continua la seva gira de concerts, celebrant els seus 40 anys a la música. Però, d'altra banda, Bertín també segueix collint èxits a la televisió, això sí, a les cadenes autonòmiques.

Actualment, presenta El show de Bertín a Canal Sur, on compta amb el suport i afecte del públic. Aquest és el seu únic projecte que té ara mateix a la televisió des de la seva sortida de Telecinco. I ha estat en aquest mateix programa on ha protagonitzat un moment d'allò més surrealista.

El cantant rebia en ple directe un petó d'una persona molt propera a ell. Tot i això, sembla que a Bertín no li ha fet gaire gràcia, a causa de la reacció que va tenir.

Bertín Osborne i el petó que ha deixat bocabadats tots

Si per alguna cosa sempre s'ha caracteritzat Bertín Osborne és per la seva versatilitat a l'hora d'escollir projectes. El cantant fa més de 40 anys que és sobre els escenaris. A l'estiu es va embarcar en una gira de concerts i va celebrar la seva extensa trajectòria.

Tot i això, ell mateix ha reconegut que «no pot parar de treballar». I en els darrers anys la televisió s'ha convertit en una font d'ingressos important per al presentador. El seu últim gran projecte en una cadena privada va ser Mi casa es la tuya.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne té un gran èxit com a presentador a Canal Sur | GTRES

Les baixes audiències de les darreres entregues van fer impossible la seva renovació per una altra temporada. Bertín Osborne sempre ha estat molt vinculat a Canal Sur, des dels seus inicis, i sembla haver trobat casa seva a l'autonòmica.

Des de fa dos anys, Bertín juntament amb Vicky Martín Berrocal presenten El Show de Bertín cada divendres amb unes bones dades d'audiència. El format es basa principalment en entrevistes a personatges populars de la nostra societat. Això, juntament amb la verborrea i el sentit de l'humor del presentador, garanteix l'èxit del programa.

Divendres passat, 'El Sevilla' va ser un dels convidats estrelles del programa. I molt pocs sabien el que passaria quan es trobés a plató amb Bertín.

«El Sevilla» ha opinat sobre el delicat estat de salut de Putin.
'El Sevilla' li va fer un petó a Bertín | GTRES

El teatre on s'enregistra cada programa es va ensorrar entre rialles i riallades després de veure el que el líder dels Mojinos Escozíos es va aventurar a fer. Bertín, com de costum, va presentar el convidat i l'humorista va entrar a l'escenari com un autèntic huracà, saludant molt efusivament tothom.

Bertín, en clau d'humor, li va demanar que es deixés ja les ximpleries i s'assegués. L'amistat entre el cantant i l'humorista ve de lluny, i va ser aquesta mateixa confiança la que va llançar 'El Sevilla' a fer un petó a Bertín:

«No t'ho he dit mai Bertín, però t'estimo», li confessava l'humorista, i tot seguit li va fer un petó a la galta.

Però a Bertín no li va fer gaire gràcia aquesta mostra d'afecte:

«Que estrany és un petó amb una barba, no m'ha agradat gens. Crec que ja no en vull més, a això no t'hi acostumes mai», revelava Osborne.

Bertín Osborne, molt centrat en la feina

Els últims anys han estat força convulsos per al presentador. El gener de l'any passat anunciava la separació de Fabiola Martínez. La parella va donar per finalitzat el matrimoni després de 20 anys junts i dos fills en comú.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne
El presentador manté molt bona relació després del divorci amb Fabiola Martínez | GTRES

Cada cop que tots dos han parlat públicament de la separació, han deixat clar que mantenen bona relació, sobretot pel bé dels seus fills.

Ara, el presentador està centrat en tots els seus projectes, tant a la televisió com a la música.