Primer pla de Belén Esteban.

Telecinco truca d'urgència a Belén Esteban per modificar el seu contracte

Belén Esteban, impactada amb el que ha passat a Telecinco

Telecinco ha decidit fer un canvi radical després de les baixes audiències de la nova telenovel·la que acaben d'estrenar, Café con aroma de mujer.

Com passava fa uns mesos amb la segona temporada de Pasión de Gavilanes, la cadena de Fuencarral invertia molts diners a promocionar i emetre aquesta telenovel·la tan coneguda.

I com va passar amb la ficció colombiana, el primer dia l'expectació davant l'estrena era màxima. Tot i això, va perdre tot l'interès ràpidament amb el pas dels capítols.

Belén Esteban
El futur de Belén Esteban a 'Sálvame' està en joc. | Mediaset
 

Sens dubte, bones notícies per a Belén Esteban i la resta de companys de Sálvame, que havien vist com el seu programa s'havia reduït de manera dràstica.

Recordem que abans el programa tenia una durada de cinc hores, una cosa que pot resultar excessiva per a molts. Tot i això, en la seva època daurada Jorge Javier Vázquez i companyia mantenien l'interès de la seva audiència sense cap mena de problema.

Captura de Belén Esteban a 'Sálvame'.
El programa 'Sálvame' li dedica unes paraules molt dures a Belén. | Telecinco
 

Lamentablement, l'escassetat de contingut i també la fèrria defensa de figures com Rocío Carrasco han acabat d'enfonsar el format.

A més, moltes cares conegudes de la cadena, com Belén Esteban o Kiko Hernández, semblen haver perdut el seu tron.

A la de Paracuellos l'acusen de no ser la mateixa abans i de ja no generar interès, una cosa que la té molt preocupada.

Belén Esteban, preocupada pel seu futur a Sálvame

Belén sap que el seu futur a Sálvame penja d'un fil, com el dels seus companys. La mare d'Andrea Janeiro arribava a tenir fins i tot la seva secció, però fracassava estrepitosament.

D'aquesta manera, els 'Belenazos' que abans trencaven audímetres, ara s'han quedat en un segon pla.

I fins i tot prenien la dràstica decisió d'abaixar-li el sou. «No li ha agradat gens, no entén que li vulguin abaixar el sou. Ha estat un cop molt dur, està acostumada a ser la nena consentida de la casa», assenyalaven sobre això.

Foto de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban ja no és la mateixa a 'Sálvame'. | Mediaset
 

D'altra banda, els seus companys tampoc no s'han tallat a l'hora d'atacar-la. «El públic ha perdut interès per Belén Esteban», sentenciava Kiko Matamoros implacable.

«Li molesta que quan els altres fem millors dades d'audiència traiem pit», afegia implacable. I ella ni tan sols trobava veu per defensar-se. «Jo a la meva vida he lluitat per quin company fa més audiència, perquè crec que som un equip que es diu Sálvame i que tots fem el que podem».

Belén s'escudava que la seva caiguda i la posterior operació l'havien afectat molt. «Potser ho soc, jo he estat una tia molt forta tota la meva vida, però aquesta vegada el cap m'ha jugat una mala passada».

A més, la col·laboradora decidia seguir els consells del seu marit, que li recomanava que no patís per aquesta classe de situacions.

Fa poc, l'ex de Jesulin també rebia moltes crítiques pel seu comportament a Los 40 Music Awards.

Molt emocionada per veure's envoltada de tants famosos i cantants, Esteban es deixava fotografiar amb cares tan conegudes com Rosalía, Aitana i fins i tot Almodóvar.

Una cosa que ha generat molta expectació, arribant a rebre qualificatius com a «esgotadora, pesada, inaguantable, insistent i molesta».

«Va assetjar i va perseguir tots els cantants fins a fer-se la foto. Va aconseguir fer-se fotos amb tots els artistes, que no oblidaran mai aquell moment», l'acusaven.

Sobretot, tenint en compte que ella menyspreava els fans que volien una mica d'atenció per part seva. «És una diva. Molta gent li demanava fotos i Belén era una mica malcarada i deia que no es feia fotos, les rebutjava totes», assenyalaven.