Primer pla de Pablo Motos

El noi que surt a 'El Hormiguero' i no sabies que és el nebot de Pablo Motos

Pablo Motos té un nebot idèntic a ell

Pablo Motos fa gairebé dues dècades que ocupa la franja horària nocturna de la televisió. Famós locutor de ràdio i també presentador del programa d'Antena 3,El Hormiguero, pel qual han passat nombroses cares conegudes del panorama nacional i internacional.

Els protagonistes del seu programa són els convidats. Premis Óscar, estrelles Michelin, actors, cantants, sempre personatges de màxima actualitat. I és que Pablo Motos sap com conduir cada entrevista i treure el millor partit dels famosos que acudeixen al programa.

Isabel Preysler, Jorge Lorenzo, Will Smith, polítics com Pedro Sánchez o José Bono són algunes de les cares conegudes que han passat per El Hormiguero.

Líder d'audiència

Actualment condueix la dissetena temporada i manté l'èxit des del primer dia. El programa lidera la franja nocturna i és l'espai més vist de la cadena Antena 3. Un format d'entreteniment que va arrencar l'any 2006 a Cuatro fins al 2011, any en què va canviar la cadena actual.

Recentment ha aconseguit una fita històrica, 2.500 emissions a Antena 3. I amb el pas dels anys, l'audiència s'ha consolidat i millorat notablement. Als seus inicis tenia una mitjana d'un 9,7% de quota de pantalla, mentre que actualment el seu 'share' està per sobre del 15%.

Pablo Motos s'envolta de col·laboradors

Nombrosos col·laboradors acompanyen habitualment el valencià a cada temporada. Des de Pilar Rubio, Tamara Falcó o Carlos Latre fins a Nuria Roca, entre altres noms. No només persones de carn i ossos sinó també hi ha tres titelles que protagonitzen una secció: 'Trancas', 'Barrancas' i 'Petancas', tres formigues que posen la nota d'humor amb petites intervencions.

Tanmateix, darrere de les càmeres Pablo Motos té les seves manies, per exemple sempre sopar el mateix abans de cada programa. Pren un plat de pollastre amb una cervesa. «Això és sa, em dona energia i la cervesa em dona un toc de com si no treballés», va afirmar Motos fa alguns anys.

Un altre secret confessat és el calefactor que Pablo Motos té a l'altura dels peus i que no poden veure els espectadors. A més a més, la seva cadira està més elevada del normal, ja que va confessar que era per semblar més alt i sentir-se més còmode amb els convidats.

Vida privada al marge de la televisió

Tot i el seu èxit mediàtic, Palo Motos ha sabut mantenir el seu cercle més proper en un segon pla. La seva dona, Laura Llopis, amb qui porta més de 25 anys, és coordinadora de guions a El Hormiguero.

La seva relació va començar molts anys enrere quan el presentador treballava a Onda Cero Valencia. Cristina i Laura, filles de la seva dona també formen part de l'equip, una com a guionista i l'altra en 'atrezzo'.

El seu nebot, company de feina

Però si hi havia un secret que potser l'audiència no coneixia és que Pablo Motos treballa amb el seu doble. Es tracta del seu nebot Adrián Cervera, graduat en Comunicació Audiovisual i es defineix com a DJ, productor i músic. Treballa a l'ambientació musical i la producció a El Hormiguero i, en altres apartats de l'empresa productora del seu oncle.

Imatge de Pablo Motos amb el seu nebot Adrián Cervera a 'El Hormiguero'
Pablo Motos i el seu nebot Adrián | Instagram

Fill de la seva germana Pepa, el jove ha aparegut de vegades disfressat al programa i participa habitualment en diferents proves i demostracions. Així mateix, Cervera comparteix a les seves xarxes socials imatges de les emissions al costat dels seus companys i fins i tot amb convidats que assisteixen a l'espai conduït pel seu oncle.

La semblança d'Adrián amb el seu oncle és sorprenent. De fet, en diverses ocasions, tots dos han mostrat a l'audiència com s'assemblen. Fins i tot al seu compte d'Instagram el jove han comparat fotos de la infància de tots dos en què la semblança era més que evident.