Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja en crisi, demana un únic desig pel seu aniversari

Isa Pantoja només demana un desig al seu 27 aniversari

El 8 de novembre Isa Pantoja fa 27 anys. Una data en què, lluny de preparar una reunió en família, celebrarà sense el seu germà i sense la mare. La jove, que va tornar recentment d'un viatge, bufarà les espelmes demanant un desig que es continua sense complir.

Isa Pantoja va ser notícia fa unes setmanes quan, després de patir un ictus el seu germà Kiko, va voler acudir a visitar-lo al centre hospitalari on estava ingressat. El DJ no va voler rebre la visita de la seva germana ni de la mare, ni tan sols després de rebre l'alta. Tots dos germans estan distanciats i aquest problema de salut tampoc no ha provocat un acostament entre ells.

Isa Pantoja, dolguda, va manifestar a El Programa de Ana Rosa, la seva indignació: «els seus amics no poden tenir mes dret que la meva mare o jo a visitar Kiko». La noia també va recalcar la postura de la seva mare davant el problema de salut de Kiko: «la meva mare vol veure el meu germà, però no sé si ell vol veure-la». Tot i així, Isa està tranquil·la ja que sap que Irene Rosales, que no s'ha separat ni un minut del seu marit, l'està cuidant.

Viatge a Tailàndia i Abu Dhabi

Després d'uns dies d'incertesa i sent conscient de no poder fer res per acostar-se al seu germà, Isa Pantoja va decidir viatjar. Acompanyada per la seva parella Asraf Beno i el seu fill Alberto, Isa va prendre rumb a una destinació tan exòtica com Abu Dabi. Un viatge que ha compartit amb els seus més de mig milió de seguidors a Instagram.

Al seu destí, Isa Pantoja ha mostrat la mesquita de Sheikh Zayed Grand Mosque, tercera més gran del món. També ha anat de compres i ha visitat un aquàrium. En tot moment ha compartit les localitzacions per si els seus seguidors estiguessin interessats a seguir els seus passos.

Isa ha tingut també temps de descansar a la piscina del luxós hotel on s'allotjaven. La 'influencer' i els seus acompanyants van viatjar també a Tailàndia, on van gaudir d'un tour, concretament per Bangkok. Asraf, Isa i Alberto es van allotjar en un resort de luxe amb accés directe a la piscina des de l'habitació.

Massatges, passeig amb barca o degustació de menjar típic van ser algunes de les experiències viscudes aquests dies de descans.

Isa Pantoja
Isa Pantoja va viatjar amb Asraf, la seva parella, i Alberto, el seu fill | GTRES

Isa Pantoja va a l'hospital

Un cop ha tornat a Espanya, Isa Pantoja va anar directament a urgències d'un hospital de Jerez de la Frontera. La raó va ser un mal de coll agut. Si bé no va caldre que quedés ingressada, la noia va tornar al seu domicili després de la consulta mèdica.

Un contratemps que presumiblement fos provocat per l'aire condicionat i que s'ha quedat en una visita al centre hospitalari sense més conseqüències.

Aniversaris agredolç

La celebració del seu aniversari serà, un any més, agredolç i no podrà bufar les espelmes amb la mare ni amb el germà. Tindrà al seu costat el seu xicot Asraf, amb qui continua amb els seus plans de casament. La parella es va conèixer al programa de televisió de TelecincoGran Hermano VIP 6, quan ella encara era parella d'Omar Montes.

Un aniversari en què també estarà acompanyada pel seu fill Alberto i la seva amiga Dulce. El seu desig mes gran és resoldre els problemes familiars que mantenen la seva família distanciada. Reprendre el contacte amb Kiko i acostar-se a la seva mare seria el que avui faria més feliç.

Una data assenyalada en què la filla de la tonadillera espera que la seva mare i el seu germà la felicitin. És possible que els propers dies Isa Pantoja s'acosti al domicili de la seva mare i intenti resoldre les diferències que les separen. Tant de bo es compleixi el seu desig i hi hagi acostament familiar.