Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira revela una malaltia que farà plorar a la seva xicota

Yulen Pereira sap que l'assumpte ja és públic

Yulen Pereira està vivint un dels millors moments en àmbit personal. El jove esgrimista està totalment enamorat  d'Anabel Pantoja. Durant els últims mesos, Yulen i Anabel han visitat multitud de llocs junts, i n'han deixat constància a través de les xarxes socials.

Tot i això, les últimes declaracions que afecten directament l'entorn de la seva parella, hauran preocupat molt Anabel. Yulen ha estat testimoni de com divendres passat, a través del plató de Sálvame Deluxe, es calumniava Isabel Pantoja i fins i tot es va arribar a afirmar una cosa molt seriosa.

Yulen Pereira s'ha convertit en una persona fonamental per a l'exsupervivent. El jove ja ha deixat més que clar que estarà al costat de Pantoja, i que la defensarà de totes les acusacions.

Yulen Pereira ha esdevingut el gran suport d'Anabel

Els últims mesos han estat molt durs per a la família Pantoja, sobretot per a Anabel. La col·laboradora de televisió ha tingut a veure com el pare era ingressat a l'hospital. I setmanes més tard, el seu cosí, Kiko Rivera, rebia un altre revés dur després de patir un ictus.

El suport de Yulen Pereira ha estat fonamental perquè Anabel pugui aixecar el cap i trobar la força per seguir endavant. Tot i això, la 'influencer' sap que el nom de la seva família mai està exempt de polèmica. I molt sovint, el cognom Pantoja va acompanyat de controvèrsies, que la majoria neixen als platós.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Yulen Pereira és una persona fonamental per a la vida Anabel | Telecinco

Això mateix és el que passava aquest cap de setmana al plató d'El Deluxe.

La tonadillera més famosa del nostre país tornava a l'ull de l'huracà. Una productora musical anomenada Begoña Guitiérrez s'asseia al plató per desemmascarar l'artista.

La productora va portar uns àudios d'Isabel que no la deixaven en bon lloc. Però, a més, l'acusava d'haver incomplert un contracte de concerts pel qual devia 150.000 euros. Guitiérrez va atacar de forma desmesurada la tonadillera, arribant fins i tot a afirmar que estava malalta, malalta pels diners.

Això no haurà estat plat de bon gust per a Anabel, recordem que la 'influencer' manté molt bona relació amb la seva tia. I ella mateixa ha reconegut que cada cop que se l'ataca, ella ho pateix molt. Per a la col·laboradora haurà estat molt dur haver de veure com calumniava la seva tia d'aquesta manera.

I sobretot, que es faci des del programa. Encara que Anabel porti temps allunyada de la televisió, ella sí que manté relació amb els seus companys.

No hi ha dubte que Anabel s'haurà refugiat a la seva parella, Yulen Pereira, després d'escoltar les dures paraules de la productora.

Anabel, molt enamorada de Yulen Pereira

La parella no pot evitar compartir el seu amor a les xarxes socials. I és que en tenir una vida social tan atrafegada, passen molt de temps junts.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
La col·laboradora de televisió no pot estar més enamorada de la seva parella, Yulen | GTRES

Recentment, Anabel va estar a l'estrena del documental de Dulceida. Pantoja manté molt bona relació amb la 'influencer', així que no va dubtar a assistir-hi. Els mitjans no van dubtar a preguntar-li per la situació en què es troba, i sobretot per Yulen.

Anabel no va poder somriure en respondre la pregunta, encara que també va deixar clara la seva postura:

«Estic feliç, però que vull que quedi clar que perquè estigui amb Yulen no és que hagi d'estar feliç. Una dona pot estar sempre feliç sense cap home, però Yulen em complementa», revelava.