Primer pla de Sonsoles Ónega somrient.

Sonsoles Ónega parla clar davant l'últim dard enverinat de Telecinco

Sonsoles Ónega sorpresa per la indirecta que ha rebut

Aquesta setmana hem pogut veure un llançament d'indirectes protagonitzat per dues de les figures més mediàtiques del moment. Els presentadors de Telecinco, Sonsoles Ónega i Jorge Javier Vázquez, han estat els protagonistes del moment després de tots els atacs que s'han llançat mútuament després de la marxa d'ella.

La darrera indirecta que hem pogut veure ha estat al plató del programa Sálvame Deluxe, llançada com un dard a una diana per Jorge Javier Vázquez. Sembla que el canvi de Sonsoles Ónega de Mediaset a Antena 3 no ha agradat gens als seus excompanys.

Sonsoles Ónega directament atacada des del plató de Telecinco

Tothom parla de l'entrevista de Jorge Javier a la convidada, Belén Rodríguez basada en un polígraf el darrer divendres. El presentador ha sorprès en un moment amb un comentari directe per a Sonsoles Ónega.

A més, cal destacar que la convidada ha confessat sense cap remordiment que ha prestat diners seus a diversos dels col·laboradors de Sálvame, per exemple a Kiko Hernández. Després d'aquesta declaració, el presentador advertia: «Compte, perquè estem parlant de l'amistat de Belén Rodríguez i Kiko Hernández, dues persones que són amics des de fa moltíssims anys. Si aquesta amistat es dinamita, tenim Sálvame per a 15 anys més».

La tertuliana va voler aclarir en tot moment que ella no treballa a Sálvame. Tot seguit, ell li va preguntar on treballava aleshores. Aquesta va afirmar que al Deluxe. Jorge va deixar anar la bomba menys esperada: «I què és això? Tu veus aquí Sonsoles Ónega?».

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega va estrenar un nou programa. | ANTENA 3

La bomba de Telecinco de Sonsoles Ónega

La marxa de Sonsoles Ónega està causant tot un enrenou entre els seus excompanys. Sembla que la presentadora ha decidit apostar per un magazín d'Antena 3, competència directa de l'espai que ella mateixa presentava abans.

Cal esmentar que, encara que Sálvame ja no és la competència de Y ahora Sonsoles, sembla que Café con aroma de mujer sí que ho és. La sèrie colombiana protagonitzada per William Levy i Laura Londoño conta la història de dos joves que s'enamoren bojament, però hauran d'afrontar molts obstacles.

Primer pla de Sonsoles Ónega presentant el seu nou programa a Antena 3
Ningú s'esperava la marxa de Sonsoles Ónega. | Mediaset

Sonsoles Ónega sabia des del principi que aquesta dura decisió suposaria algunes conseqüències que no li agradarien. Unes hores abans d'estrenar el seu nou espai, la presentadora va concedir una entrevista on la vam poder veure més sincera que mai parlant sobre la seva rivalitat.

Un enfrontament directe amb Jorge Javier. La comunicadora va confessar, a més, que tenia molt d'estrès acompanyat de nervis. Fins i tot, Sonsoles Ónega ha perdut pes després d'aquest nou gran canvi.

Les declaracions de Sonsoles Ónega

Per a la periodista sembla que no suposa cap problema el fet de competir amb la cadena amb què ha treballat tant de temps. A l'inici, ella mateixa afirmava: «ens enfrontarem només una hora i per a mi no és més que un exercici de convivència».

Sonsoles Ónega confessava també que «haurem de treballar de valent, però el meu desig és que hi puguem conviure tots». Després d'aquestes declaracions, s'amaga una comunicadora tranquil·la, que no només volia que no es generessin problemes entre ambdós bàndols.

Finalment, resulta haver estat tot al contrari. Ara hi ha molta tensió entre Sonsoles Ónega i el famós Jorge Javier i, probablement, s'espera que continuïn sent els protagonistes durant les pròximes setmanes: veurem moltes més indirectes i atacs per part dels dos.