Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Bertín Osborne sobre Santiago Abascal (VOX): «És una persona espectacular»

El presentador anima a votar «els que defensen Espanya» de cara a les pròximes eleccions

Bertín Osborne
Bertín Osborne opina sobre les pròximes eleccions generals | Telecinco  

Bertín Osborne mai ha tingut problemes en compartir la seva ideologia política de manera pública. De fet, sempre havia expressat la seva simpatia pel candidat de Ciutadans, Albert Rivera, però ara sembla que hi ha un altre partit que també compta amb el suport del presentador de cara a les pròximes eleccions. Parlem de VOX i el líder de la formació, Santiago Abascal. 

  • També et pot interessar: «La unitat d'Espanya», la gran preocupació de Bertín Osborne

En defensa dels toros, la caça i el flamenc

Osborne va participar recentment en una reunió organitzada a Sevilla per la Fundació Cajasol, que va comptar amb diferents intervencions sota el títol ‘Mano a mano’. En aquesta trobada, el presentador de ‘Mi casa es la tuya’, va parlar obertament de les seves prioritats respecte al futur polític. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

«S’han de fer fora als que volen acabar amb els toros, la caça, el flamenc, la paella i, fins i tot, amb el sol». En aquest sentit, va voler ser molt més directe de cara a les pròximes eleccions amb aquestes paraules. «El 28 d’abril s’ha de votar amb cap a aquelles persones que defensen Espanya,  les nostres tradicions i la nostra manera de viure».

Santiago Abascal
Bertín ha afalagat a Santiago Abascal | EFE  

Seguint aquesta línia, Bertín va aprofitar l’ocasió per mostrar el seu suport al líder de VOX, Santiago Abascal. «És una persona espectacular, em fa gràcia que li diguin que és d’extrema dreta. El conec i és molt bona gent. No pots posar etiquetes a algú que va en contra teva».

La seva opinió sobre Iglesias i Casado

D’altra banda, el presentador va voler deixar clara la seva opinió respecte al candidat de Podemos, Pablo Iglesias. «No el votaria ni mort, sé que el que ell diu és la ruïna d’aquest país». Osborne va ser menys contundent amb Pablo Casado del Partit Popular (PP), del qual va dir el següent. «Em sembla una persona extraordinària a nivell personal».

Tot i que la defensa que Bertín va fer del partit VOX se suma a la que va fer un altre personatge famós com Francisco Rivera, la veritat és que són molt més nombroses les persones mediàtiques que s’han manifestat en contra de la formació. De fet, algunes de les seves propostes relacionades amb temes polèmics com l’avortament, la llei de violència de gènere o els drets LGTBI han provocat que els dirigents d’aquest grup polític tinguin durs enfrontaments amb periodistes del sector televisiu com Ana Rosa Quintana o Susanna Griso.

  • Notícia relacionada: Jorge Javier Vázquez reconeix l'afecte que té a Bertín Osborne