Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne sap que ha trobat l'amor fora de casa i que la relació és seriosa

Bertín Osborne assumeix la realitat

Bertín Osborne ha conegut una notícia que afecta una de les seves filles. Eugenia Osborne s'ha assabentat que el seu exmarit, i pare dels seus tres fills, ha trobat una nova il·lusió. Juan Melgarejo té nova xicota i ja coneixem la seva identitat: es tracta de la model Lola Brey.

Juan Melgarejo i la filla de Bertín Osborne van anunciar l'estiu passat la seva separació. Ho van fer després de més d'una dècada d'amor i 14 anys de relació, però l'amor es va acabar.

Va ser la filla de Bertín Osborne la que va fer pública la notícia a través de les seves xarxes socials per resoldre els rumors que havien començat a circular uns mesos enrere.

«Després de gairebé 14 anys junts d'amor, d'afecte i de tres fills, Juan i jo hem decidit, de mutu acord, prendre la decisió de posar fi al nostre matrimoni. Els nostres camins han pres camins diferents, sense que hi hagi un motiu concret», començava el text de la filla de Bertín Osborne.

Imatge d'Eugenia Osborne i Juan Melgarejo fent-se un petó a la galta
Eugenia Osborne i Juan Melgarejo, en una imatge d'arxiu després de la seva separació. | GTRES
 

El cas és que fruit d'aquest matrimoni van néixer els seus tres fills: Juan, Sandra i el més petit de tots, Tristán.

▶️ Vídeo del dia

D'altra banda, cal apuntar que Eugenia Osborne també ha refet la seva vida sentimental i avui és la dona més feliç del món amb l'advocat Miguel Barreiro.

Bertín Osborne confirma els rumors i assumeix que l'amor ha triomfat

Bertín Osborne desconeixia la nova il·lusió de l'ex de la seva filla. Fa unes hores, un conegut mitjà digital publicava a la seva web que Melgarejo i Brey «han optat per la discreció, encara que, evidentment, no s'amaguen». Segons fonts properes a la parella, prefereixen no fer pública la seva història, tot i que finalment ha sortit a la llum.

Imatge de Bertín Osborne arribant a l'hospital
Bertín Osborne assumeix que el seu exgendre ha trobat un nou amor. | GTRES
 

Cal assenyalar que aquest estiu se'n van anar de viatge junts a Itàlia, i Roma va ser el seu primer destí. Des de la ciutat eterna, Lola va penjar una imatge de Juan amb el Colosseu romà de fons. Això sí, la model va ser molt prudent i va publicar aquesta foto amb el seu noi d'esquenes, i per això era complicat saber quina era la seva identitat.

Després d'un any plena de feina per a la parella, Melgarejo va viatjar fins a Cadis per gaudir amb uns amics. I després d'aquests dies de relax, se'n va anar a Itàlia amb la seva parella, Lola. A més de recórrer tots els racons de la capital italiana, tots dos van fer un pelegrinatge per San Benedetto.

El camí de Sant Benedetto té més de 300 quilòmetres. Són 16 etapes i durant el recorregut es visiten ciutats com Nursia, Subiaco i Cassino.

Així és la nova il·lusió de l'ex d'Eugenia Osborne

Lola Brey és una dona força coneguda al món de la moda de Madrid. El cas és que la noia ha desfilat per a totes i cadascuna de les firmes vinculades a la passarel·la Mercedes-Benz Fashion Week.

Fotomuntatge de Juan Melgarejo i Lola Brey.
Juan Melgarejo i Lola Brey fa alguns mesos que estan junts. | CatalunyaDiari
 

A banda d'aquesta feina, també és ambaixadora de marques i la responsable de comunicació de The BrandBY. Parlem «d'una marca de roba dedicada a preservar el valor cultural de l'artesania tèxtil tradicional en peces amb caràcter actual».

Alhora, la jove és una part essencial de la firma Sui Generis. Segons la seva pàgina web, la roba de Sui Generis està «produïda de forma ètica i amb un teixit cent per cent de cotó orgànic. Cada peça destina el deu per cent del seu import a diferents ONG», diu el text.

«Cada un dels nostres models» d'una marca que la també és imatge la mateixa Brey «fa referència a una causa social. L'ètica i l'estètica van de la mà. I contribuir a fer un món més implicat amb les necessitats de tots és el nostre objectiu principal».