Chenoa plorant en un plató de televisió

La boda de Chenoa podria no celebrar-se després de les paraules del seu xicot Miguel

Chenoa veu perillar el seu enllaç amb l'uròleg

El casament de Chenoa i Miguel Sánchez torna a ser a la corda fluixa. I és que, després de tots els obstacles que han hagut de superar per unir les seves vides, unes paraules de l'uròleg han pogut provocar un gir nou i inesperat.

Primer pla de Chenoa parlant
Chenoa no esperava que es revelés aquesta informació   | Europa Press

La cantant i el seu promès ja ho tenen tot a punt per casar-se. Avui divendres, 17 de juny, els convidats a aquest enllaç viatgen fins a Mallorca per acompanyar els nuvis el dia més especial de les seves vides.

Ara, i després de desmentir els rumors que asseguraven que tots els assistents a les noces han hagut de signar un contracte de confidencialitat, ha sortit a la llum una nova polèmica.

Chenoa i el seu promès no pensen el mateix

A poques hores que Chenoa i l'uròleg es casin, ha sortit a la llum el que veritablement pensa Miguel Sánchez de l'exclusiva que li han concedit a la revista Hola!.

Aquest passat dimecres, 15 de juny, el programa 'Sálvame' va deixar anar la bomba que ningú no s'esperava. «Hi ha problemes entre Chenoa i l'uròleg», va assegurar Kiko Hernández, deixant la resta dels seus companys sense paraules.

«Els han vist en un restaurant enfadats perquè Chenoa vol continuar amb la seva vida, que són les exclusives, les actuacions en directe… I al doctor, doncs no li agrada aquest món», va assegurar el tertulià.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez han tingut una forta discussió | GTRES

«A ell li agrada Chenoa, però la bronca era precisament pel tema de l'exclusiva i per veure's embolicat en tot aquest embolic», ha apuntat a continuació. «Ella vol fer-ho d'una manera i l'altre diu que no el coneix ni Déu...».

Després d'escoltar el seu company, Pipi Estrada va voler aportar tot el que havia arribat a les orelles. «Sí que hi ha tensió perquè la manera de pensar de Chenoa i la manera de pensar del doctor són completament diferents. El doctor s'oposa a aquesta exclusiva».

A més, ha confirmat que està preocupat que aquesta visibilitat a la premsa del cor pugui perjudicar la seva carrera professional. «El doctor diu: 'si els meus pacients arriben a la consulta, qui es baixarà els pantalons després de veure'm a l'exclusiva?'».

La llista de no convidats

Chenoa i el seu promès no deixen de sorprendre'ns. I és que, després d'haver d'ajornar el casament per culpa del coronavirus, tot apunta que la llista de convidats ha canviat una mica.

Al principi, van pensar a celebrar un esdeveniment amb magnificència, però amb el temps han optat per fer alguna cosa més íntima. I això ha fet que algunes persones s'hagin quedat fora.

Una de les últimes a confirmar que no assistirà al casament de l'any ha estat Nuria Fergó. Tot i que el seu nom sí era a la llista inicial, finalment la companya de Chenoa no viatjarà fins a Mallorca.

Després de fer-se pública aquesta notícia, ha estat la cantant mateixa la que ha volgut explicar la decisió de la seva companya d'edició. «Jo crec que ella ha explicat perfectament el tipus de casament que farà i com ho vol celebrar».

Muntatge Manu Tenorio i Nuria Fergó
Manu Tenorio i Nuria Fergó no aniràn al casament   | Catalunya Diari

«Jo no tinc res més a dir, simplement que sigui molt feliç i que gaudeixi el dia com una cosa meravellosa. Sou els mitjans els que esteu embolicant tot això», ha assegurat la cantant davant les càmeres de Gtres.

Una altra de les grans absències en aquest dia tan especial és Rosa López. Tot i la gran amistat que es va forjar entre elles, Chenoa ha decidit no comptar amb la presència de la guanyadora de la primera edició de 'Operación Triunfo'.

«Farà una cosa molt petitona», va assegurar l'andalusa davant les càmeres de 'Ya son las ocho', amb l'única intenció de treure importància a aquesta decisió.

La llista es completa amb els noms d'altres exconcursants com Manu Tenorio i Javián. La que sí que tindrà oportunitat d'acompanyar la núvia en aquest dia tan especial serà Soraya Arnelas.