Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera rep el rebuig més temut i assumeix que mai tornaran

Carlota Corredera ha començat una nova aventura

Carlota Corredera ha estat una de les presentadores més importants de Telecinco, però la cadena ha decidit deixar de comptar amb ella. Suposadament està preparant un nou programa, encara que alguns mitjans asseguren que mai no tornarà a fer pantalla. La gallega ha rebut el rebuig definitiu: una de les antigues col·laboradores no vol treballar més amb ella.

Carlota Corredera està preparada per agafar les regnes de qualsevol projecte, el problema és que la seva imatge està molt malmesa. Tothom la relaciona amb la premsa rosa i aquest és el motiu pel qual una de les seves companyes prefereix distanciar-se'n. Estem parlant d'Irene López Assor, que considera que va enfonsar la seva carrera per col·laborar al programa de la gallega.

Carlota Corredera amb un vel de núvia
Carlota Corredera va prometre tornar aviat   | GTRES

Carlota ha descobert que Irene va cometre un gran error en acceptar l'oferta de 'Sálvame', ja que ningú va tornar a confiar en ella com a psicòloga. Va treballar al programa quan Corredera era directora i també va estar mentre exercia de presentadora, així que sap del que parla. No entenia per què hi havia dos milions d'espectadors i la seva consulta era buida, però ja en té la resposta.

Carlota sap que la psicòloga s'ha sincerat a les seves xarxes i ha confessat que està penedida de formar part de la plantilla de Telecinco. Només tornaria a la cadena per treballar amb Iker Jiménez, però ell no compta amb ella pel fet d'haver col·laborat a 'Sálvame'. Promet que estar a prop de Jorge Javier Vázquez no l'ha beneficiada. De fet, se li van tancar moltes portes.

«Vaig enfonsar la meva carrera a Telecinco, ho vaig fer perquè no ho vaig veure venir», ha explicat al seu canal de TikTok. Corredera ja ha assumit que mai no tornarà a treballar amb Irene, tot i que tenien una relació molt estreta. La gallega és una gran defensora de la salut mental, per això tenia un lligam tan estret amb la psicòloga.

Carlota Corredera té poques possibilitats de tornar

Carlota ha fet grans mèrits per ocupar la direcció de 'Sálvame', es va guanyar la confiança dels seus responsables i va començar a presentar. En un primer moment el públic l'adorava, però després d'aplaudir Rocío Carrasco la seva vida va canviar. No està penedita, ja que sempre ha intentat donar la cara pel que considerava just.

Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies
Carlota Corredera va marxar de 'Sálvame' amb els directors del programa   | Mediaset

Corredera s'ha hagut de posar en mans de professionals perquè estava rebent atacs completament injustificats. Tampoc ha tingut sort a la seva vida professional, ja que els seus antics caps no l'han tractat igual que la resta. Quan van deixar de comptar amb ella van acomiadar David Valldeperas i Alberto Díaz, però a ells els han tornat a contractar.

La gallega podria comprendre Irene López Assor, ja que a les dues els ha passat el mateix: el públic creu que només saben fer cor. La psicòloga ha parlat per primer cop de les conseqüències que ha patit per formar part d'un programa tan polèmic.

«A mi m'encantava 'Sálvame' i gaudia com una nana, però no vaig avaluar el que era perjudicial. M'estranyava que en quotes d'audiència de 2 milions de persones només em vinguessin dues persones a consulta. Després d'analitzar molt, em vaig adonar que no estava al camí correcte i, amb tot el dolor del meu cor, ho vaig deixar».

Carlota Corredera està ben acompanyada

Carlota té clar que l'únic que pot fer ara és recuperar forces, per això passa tant de temps amb la família. El seu marit Carlos també treballa a Telecinco, concretament a la productora La Fábrica de la Tele. El matrimoni té més temps lliure que abans, de fet ja han fet diversos viatges per desconnectar de la pressió mediàtica.

Corredera va assegurar que estava preparant un nou programa i molts pensaven que acabaria recomponent la seva imatge pública. Tot i això, el portal Informalia desmenteix que hi hagi algun projecte damunt la taula i diu que la gallega ho ha perdut tot.