Gerard Piqué

Enxampen Gerard Piqué amb una noia dins d'un cotxe

Gerard Piqué sembla que està gaudint plenament de la seva solteria

Gerard Piqué s'ha vist convertit els últims dies en el personatge més perseguit per la premsa del cor.

La seva ruptura sentimental amb Shakira està fent parlar molt i ha provocat que estigui sent sotmès a un seguiment exhaustiu per part dels mitjans. I precisament tot això és el que ha fet que presumptament hagi estat enxampat amb una dona.

Pel que sembla, la seva acompanyant és la jove amb qui hauria tingut un idil·li que ha acabat trencant la relació amb la mare dels seus dos fills.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué sembla que s'ha tornat a veure amb la persona amb qui va ser infidel a la ja seva ex   | Europa Press

Gerard Piqué, enxampat in fraganti

El defensa culé és conscient que estan sortint moltes informacions al voltant de la seva vida personal. Així, s'ha revelat la seva suposada infidelitat a Shakira y que està gaudint al màxim de la vida de solter. Per això s'ha arribat a exposar que està malbaratant molts diners en festes per discoteques de Barcelona i província.

Totes aquestes notícies segur que no li agraden gens, com tampoc no li haurà agradat la que avui ha revelat el programa 'Mamarazzis'. Aquest mitjà ha revelat que el futbolista ha estat vist a altes hores de la matinada dins un cotxe amb una dona. Aquesta seria l'hostessa amb qui s'estableix que va ser infidel a la seva ex.

A formats com 'Sálvame' s'ha arribat fins i tot a fer un retrat robot de la jove, però, de moment, se'n manté l'anonimat. I això és una cosa que tots dos volen que segueixi sent així. Per aquesta raó, Laura Fa i Lorenza Vázquez han revelat que la parella va decidir tenir una trobada en una localitat de la costa fora de Barcelona.

Retrat robot de la presumpta amant de Piqué.
Aquest és un retrat robot de la suposada jove que mantindria una relació amb Piqué   | Telecinco

Suposadament, van estar junts gaudint d'una vetllada plena de somriures, mirades còmplices i gestos d'afecte. Gestos que van mantenir després quan se'n van anar al cotxe. Segons diversos testimonis, dijous a les 01:00 estaven dins del vehicle parlant alhora que deixaven clar que hi ha alguna cosa entre ells.

De la mateixa manera, les presentadores de l'espai esmentat han donat el seu punt de vista sobre aquesta relació. Han afirmat: «Desconeixem la naturalesa de la mateixa, però sí sabem que és prou important per al jugador com per no ser vistos junts. Això ens fa pensar que aquesta relació continuaria endavant».

«A més, seria més especial del que en principi suposàvem».

Imatge de Gerard Piqué.
Suposadament, per a Piqué, aquesta relació és molt important   | Barça TV+

Gerard Piqué i les dades sobre la presumpta amant

El futbolista del Barcelona ha exposat que no es quedarà de braços plegats davant d'algunes informacions que s'estan publicant. Considera que, abans de res, atempten contra el seu honor i la seva imatge.

El que no sabem és si recorrerà a la justícia per frenar les notícies sobre la seva suposada amant que estan circulant cada cop amb més freqüència. A través d'elles ja coneixem de la jove que és rossa, que treballa com a hostessa d'esdeveniments i que té 22 anys. Això sí, també es guanya la vida posant copes a una famosa discoteca de la ciutat comtal.

Imatge de Piqué.
El futbolista observa com cada dia es revelen més dades de la seva suposada amant   | Europa Press

De la mateixa manera s'ha descobert que el seu nom comença per la lletra c y que té un aspecte una mica infantil. Aspecte que canvia notablement quan s'arregla, ja que passa a ser, com s'ha arribat a dir a 'Sálvame', molt exuberant.