Muntatge fotogràfic de Terelu Campos i Raquel Abad

Què va passar a la boda de Kike Calleja entre Terelu Campos i la seva dona Raquel Abad

Terelu Campos glaça tothom amb el seu paper a l'enllaç de Kike Calleja

Kike Calleja i Raquel Abad ja són marit i dona. L'espectacular celebració del col·laborador de Sálvame i l'exconcursant de Gran Hermano ha estat l'esdeveniment més destacat d'aquest cap de setmana passat.

Kike feia mesos que esperava aquest gran moment. De fet, ell i Raquel han gaudit moltíssim d'aquesta màgica celebració a San Lorenzo del Escorial. I fins allà s'han desplaçat moltes cares conegudes, principalment de la televisió.

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
Kike Calleja ha tingut un gest força polèmic amb la seva dona | Telecinco - Instagram

Calleja fa molts anys que està als mitjans de comunicació i durant tot aquest temps ha forjat amistat amb moltes persones que no han volgut perdre's l'esdeveniment. Han estat 195 convidats, —alguns únicament a la part final de la festa, ja que havien de treballar a Telecinco— i tots molt discrets.

Kike i Raquel tenien venudes les imatges del casament a la revista Lecturas. Així que, per aquest motiu, no hi ha hagut imatges ni vídeos de la celebració fins aquest dilluns. És més, la publicació ha avançat dos dies la sortida als quioscos per oferir totes les fotos de l'esdeveniment.

I la gran sorpresa ha arribat en veure la portada de l'esmentada revista. I és que a més de la parella protagonista, dues persones més hi posen deixant tothom sense respiració.

Terelu Campos, la protagonista a l'enllaç de Kike Calleja

Kike Calleja ha convidat moltíssima gent de Telecinco, ja que treballar a la televisió comporta tenir amics populars, cosa que, per a una exclusiva, és un factor determinant. I una de les convidades més especials a l'esdeveniment ha estat Terelu Campos.

Terelu Campos i Kike van mantenir un idil·li fa anys, malgrat la diferència d'edat que els separava, 16 anys. No va durar gaire, però va servir perquè tots dos esdevinguessin els millors amics del món, una relació que han mantingut fins avui.

El reporter de Sálvame és també molt amic de tota la família de Terelu. Tot i això, el gest que ha tingut i que avui tota Espanya pot veure, no és precisament de bon gust.

Així ho recull Informalia i així li retreuen les xarxes socials. I és que la decisió de posar al costat de la teva dona i de la teva ex, el dia del teu casament és lògicament qüestionable. I, a més a més afegir Carmen Borrego, excunyada, ja és arrissar el ris del mal gust, per justificar una portada per la qual, segons apunten alguns mitjans, hauran cobrat uns 20.000 euros.

Raquel Abad, feliç, malgrat tot

Probablement Kike i Raquel ja hagin posat rumb al que serà el seu viatge nupcial. Uns dies que els hi vindran molt bé per desconnectar de tot l'enrenou que s'ha format.

Potser a la tornada podrà donar la seva versió i les explicacions d'aquesta polèmica decisió. Però, tot i el clar menyspreat gest a la dona que sempre ocupa el protagonisme en un enllaç, la núvia, Raquel, està radiant i feliç.

Va lluir un vestit blanc de tall clàssic i un bonic ram de flors silvestres. Per part seva, Kike també va optar per un jaqué clàssic, mentre que les dues altres protagonistes de la portada, Terelu i Carmen, van lluir colorits vestits.

Entre els convidats, es coneix l'assistència d'Alejandra Rubio, que va plorar molt i va llegir un fragment d'El profeta de Khalil Gibran, Isabel Rábago, Marta López, Cristina Cifuentes o Lara Dibildos. Posteriorment, a la festa va actuar Juan Peña.

Sobre la llista de convidats, però, s'està especulant molt sobre el fet que s'invités tant famós, únicament per augmentar el preu de l'exclusiva. A Sálvame, Miguel Frigenti, Laura Fa o Carmen Alcayde han generat certa polèmica sobre això.

Malgrat això, qui està encantada de l'esdeveniment i per partida doble és Terelu Campos. D'una banda ha gaudit de la festa com la que més i de l'altra s'ha marcat una gran portada a Lecturas sense venir gaire a compte. Però, a la fi n'és una altra per a la col·lecció.