Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera revela on s'amaga després de la separació i per què

Carlota se n'ha anat de casa sense previ avís

Carlota Corredera és conscient que la vida està per viure-la i està portant rigorosament aquest lema en els últims mesos. No hi ha obstacle que enfonsi la coneguda periodista gallega, que sap que el temps és or i ara que ho pot aprofitar el màxim possible.

Recordem que l'expresentadora de Sálvame va ser acomiadada del programa de La Fábrica de la Tele després de 13 anys. De moment, la presentadora està esperant que Telecinco torni a comptar amb ella amb un nou espai televisiu després de l'estiu.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera ha marxat de casa els últims dies | GTRES

La seva abrupta i inesperada sortida de Sálvame va fer saltar les alarmes a la plantilla de presentadors i col·laboradors del programa. I és que aquests veien com un dels pesos pesants la apartava per sempre de l'espai televisiu que la va fer saltar a la fama.

Carlota Corredera gaudeix de la vida al màxim després de la separació

Ella no va tenir cap més remei que acceptar la situació. Així les coses, va pensar que la millor manera de desconnectar de tot i oblidar-se del revés rebut era viure la vida d'una vegada per totes.

Ara que té temps per fer-ho, no ha deixat escapar l'oportunitat de conèixer món. I, envoltats dels seus amics, no ha parat aquests tres mesos.

El cas és que la periodista gallega, des del mes de març passat, es dedica a fer una de les coses que més li agrada quan té temps lliure. I no és un altre hobbie que estar amb els seus i viatjar tant com ha pogut per diferents parts del món.

Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.
Carlos de la Maza, el marit de Carlota Corredera | Catalunya Diari

Al cap de poques setmanes de ser acomiadada de Sálvame la vèiem fer alguna escapada per la geografia espanyola, per exemple, a Vitòria. Però Carlota Corredera va creuar la frontera en un moment donat per embarcar-se en una aventura molt gratificant per a ella. Va ser en plena natura, i ens referim al safari que va viure a Kenya.

Corredera va marxar fins a aquell idíl·lic i espectacular país per contemplar de prop la fauna africana que tant li va impactar veure de prop, com explicava a la tornada d'aquest meravellós viatge.

Les últimes setmanes, també hem vist Carlota començar a gaudir de l'estiu amb l'arribada dels casaments.

Carlota marxa a Itàlia sense previ avís

En una, Carlota va haver d'oficialitzar l'enllaç de dos dels seus amics més estimats. En especial, li va agradar notablement estar al costat de David Insua, un dels nuvis d'aquell casament gai.

Fa uns dies, la gallega decidia anar-se'n de nou fora d'Espanya per passar uns dies a la illa turística de Sicília.

I és que la presentadora no perd el temps tampoc a l'estiu. Sabent que, d'aquí a poques setmanes, l'espai televisiu que Telecinco li va prometre que conduiria, la deixarà per un temps allunyada dels viatges que tant gaudeix.

La veritat és que l'exconductora de Sálvame va sorprendre tots els seus seguidors a Instagram. Amb tot, va publicar diverses fotografies, totes molt estiuenques, en les quals apareix en banyador en aigües de la costa siciliana.

Ha estat a Agrigent, Siracusa, Cefalú i altres belles localitats de l'illa italiana que han estat l'enveja de molts dels seguidors. La veritat és que no sabem si aquest pla està sent familiar o ha estirat els seus millors amics per relaxar-se a Sicília.