Fotomuntatge de Tamara Falcó i Iker Casillas

Tamara Falcó no amaga que els rumors amb Iker Casillas són certs

Tamara i Iker, protagonistes d'una de les sorpreses de l'estiu

Tamara Falcó sempre és notícia. Ja sigui de forma directa per alguna de les seves múltiples facetes públiques, o de forma indirecta, per la seva família, el seu xicot o les seves amistats.

Tamara està encantada de donar-se a conèixer, ja que brega la fama amb elegància, simpatia i naturalitat i per a ella, posar i estar a les portades és el més normal del món.

Tenia un repte difícil al davant, perquè ser filla d'Isabel Preysler no és gens fàcil i agafar-li el relleu en temes d'estil, elegància i reclam per a les marques tampoc ho era. Però Tamara, als 40 anys ho ha aconseguit i ja brilla per si sola, més fins i tot que la seva mare, en aquests moments.

La seva relació amb Íñigo Onieva va vent en popa, malgrat els persistents rumors que ell va a un ritme vital i ella a un altre. Íñigo es dedica al món de la nit i la restauració, mentre que Tamara porta una vida més tranquil·la i allunyada de la nit.

No obstant això, porten la seva relació amb naturalitat i aliens a la polèmica que sempre els persegueix, sobretot a ell. Ara, Tamara ha tornat a saltar a la palestra pel seu vincle amb un altre famosíssim d'Espanya. De moment només és un rumor, però Socialité ho confirmava i tothom quedava en xoc.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó encantada amb totes les coses bones que passen al seu voltant | GTRES

Tamara Falcó i Iker Casillas ja són família?

Tamara Falcó podria convertir-se en la cunyada d'Iker Casillas. Així és, i és que aquesta teoria sembla que està a prop de confirmar-se, puix que són cada vegada més insistents els rumors que apunten a un romanç entre el porter i Alejandra Onieva.

Segons el programa de Telecino, Iker estaria molt enamorat d'Alejandra, la germana d'Íñigo i cunyada de Tamara. L'actriu ha treballat en sèries de televisió i en cinema i la seva cara és molt habitual a la petita pantalla. El secreto de Puente Viejo, Ella es tu padre o Alta mar són algunes de les sèries en què ha participat.

També té una faceta com a model i 'influencer', ja que compta amb gairebé 350.000 seguidors al seu perfil d'Instagram. A les xarxes, presumeix també de ser molt bona amiga dels seus amics i, entre aquests hi ha Jon Kortajarena, a qui va conèixer al rodatge d'Alta mar i a qui qualifica d'«amic de veritat».

Onieva valora d'ell, i de les persones en general, «la lleialtat, saber que jo li dic alguna cosa i que estic segura, que no ho anirà dient». En això també coincideix amb Iker Casillas, ja que una de les coses que més valora l'ex de Sara Carbonero és la discreció absoluta.

Segons sembla, Iker i la cunyada de Tamara Falcó es van conèixer durant un viatge a Eivissa. Tots dos van participar en un sopar organitzat per la firma Bulgari i Iker va quedar enamorat d'Alejandra a l'instant. Van començar a seguir-se a xarxes socials i a Socialité afirmen que «s'han tornat inseparables».

Imatge d'Alejandra Onieva i Iker Casillas
Iker Casillas, inseparable d'Alejandra Onieva durant el seu viatge en conjunt | Instagram

Iker Casillas ni confirma ni desmenteix

Iker Casillas no ha dit res sobre això, com és habitual. Tampoc Alejandra ha donat importància de moment als rumors. Ella s'ha deixat veure al Mad Cool amb amics i amigues, mentre que Iker segueix lluint cos. I és que, ha publicat una foto que deixa veure la seva bona forma física «a qualsevol racó del món».

Des que el porter es va separar de Sara Carbonero, l'han relacionat amb diverses dones amb qui suposadament tindria una relació. Rocío Ossorno ha estat la més sonada, encara que sembla que allò, si van arribar a tenir alguna cosa, no va anar a més.

Tamara Falcó tampoc ha reaccionat a la notícia, perquè ara està centrada en la promoció d'un documental que ha fet Netflix i que s'estrenarà el 4 d'agost. Allà coneixerem tots els seus secrets en forma de 'reality' en què desgranarà tots els seus secrets.

Veurem també la seva cunyada i Iker Casillas com a consort, en algun dels moments de la vida quotidiana i familiar que anuncia el tràiler?