YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El secret i solitari casament d'Anabel Alonso que ni la família esperava

L'actriu espanyola s'ha casat amb la seva parella Heidi Steinhardt

L'actriu, presentadora i còmica Anabel Alonso en una imatge d'arxiu
Anabel Alonso i la dramaturga argentina Heidi Steinhardt s'han casat en secret | Catalunya Diari

L'actriu Anabel Alonso està d'enhorabona. L'artista espanyola s'ha casat en secret, segons ha pogut saber el portal digital '20 Minutos'. La intèrpret va contraure matrimoni el passat divendres 17 de juliol als jutjats de Madrid amb la qual, fins ara, havia estat la seva parella sentimental, Heidi Steinhardt.

El casament va transcórrer en la més estricta intimitat, sense cap presència d'amics i familiars. Anabel i la seva parella ho van fer d'aquesta forma perquè van voler evitar filtracions que puguin afectar el desenvolupament de l'enllaç: «Hem volgut mantenir en secret perquè hi havia família i amics que ni tan sols s'havien assabentat de l'assumpte», va afirmar Alonso.

Fa dos mesos Anabel es va convertir en mare d'Ígor, el seu primer fill

Anabel Alonso es casa en secret amb la seva parella dramaturga, i ho fa dos mesos després d'haver estat mare d'un preciós nadó al qual totes dues han anomenat Ígor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ígor ja està amb nosaltres !!! Va arribar el 2020.05.24 ¡¡¡¡ÉS MERAVELLÓS !!! @heidisteinhardt

Una publicació compartida de Anabel Alonso (@anabelalonso_of) el

Encara que Anabel Alonso es manté molt activa a les xarxes, poc parla realment sobre la seva vida privada. Tot i els rumors i les especulacions, no va ser fins l'any 2017 que l'actriu va compartir amb tota naturalesa la seva orientació sexual i va presentar la seva parella de llavors quatre anys, Heidi Steinhardt: «Mai dic si estic amb tal o amb qual. Faig la meva vida. El mateix faria si estigués amb un home, eh», va afirmar fa ara tres anys.

La veterana actriu de cinema, teatre i televisió, als seus 55 anys, travessa un dels seus moments més reeixits de la seva vida. La parella va començar la seva relació l'any 2013, quan el teatre les va unir en l'obra 'Lastres', en la qual Anabel Alonso es va posar a les ordres de Heidi Steinhardt. Més tard, les dues van treballar juntes en un altre projecte teatral, 'El trompo metálico'.


Comentaris

envia el comentari