La bomba amorosa del confinament que acaba de destapar María Patiño i ho canvia tot

Segons la presentadora de 'Socialité', dues persones podrien donar-se una nova oportunitat

María Patiño ha explicat a 'Socialité' que Amador Mohedano i Rosa Benito es podrien reconciliar | Cedida

María Patiño ha fet pública una notícia 'bomba' al programa que presenta, 'Socialité', aquest passat dissabte. La reconciliació entre Rosa Benito i Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado, podria fer-se realitat en molt poc temps per l'acostament que està tenint l'exparella en els últims temps.

Abans de donar la que podria ser la gran notícia de l'any, la presentadora gallega ha començat comentant les declaracions que Chayo Mohedano, filla dels protagonistes de l'exclusiva, que ha realitzat al programa 'Espejo Público' presentat per Susanna Griso a 'Antena 3 '.

La neboda de 'La més gran' opinava al programa matinal d''Atresmedia' que la reconciliació de Rocío Carrasco amb els seus fills i la resta de la família Jurado-Mohedano, depenia de Rocío, ja que ells han posat tot de la seva part perquè hi hagués un acostament.

«Amador Mohedano tornaria amb Rosa en el moment que ella volgués»

Encara que Rosa i Amador ja fa uns anys que estan separats, María Patiño ha dit que estan cada dia més units i, a més, assegura que Amador segueix molt enamorat de Rosa. 

«Han coincidit a la casa de Chayo, cosa que fins fa mesos era impensable i potser podrien reprendre la seva relació encara que bé és cert, que Rosa no sembla estar molt convençuda», ha confessat Patiño.

A més, María Patiño ha acabat de parlar sobre aquesta notícia tan impactant amb una frase clara i directa sobre les intencions del germà de Rocío Jurado: «Amador Mohedano tornaria amb Rosa en el moment que ella volgués», ha sentenciat la presentadora de 'Socialité'.


Comentaris

envia el comentari