YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El rei Joan Carles té por després d'aquests últims mesos

El monarca forma part d'un dels grups de risc indicats per Sanitat

El rei emèrit Joan Carles durant el funeral de la infanta Pilar a El Escorial (Madrid) el 29 de gener del 2020
Joan Carles està realment espantat amb la situació sanitària a Espanya | GTres

Des del principi de la crisi per la Covid-19, es van haver de prendre mesures en molts llocs. Un dels llocs on més precaucions han pres per evitar problemes ha estat a la Casa Reial: el rei Joan Carles, de 82 anys, es manté tancat a la Zarzuela per la seva pròpia seguretat. 

Segons Pilar Eyre, Joan Carles I està passant una època no molt còmode a casa, i hi ha rumors que diuen que està molttemerós pel virus que té el país paralitzat. I és que la pandèmia té especial impacte sobre les persones amb més de 65 anys. 

«Està mort de por»

Luz Sánchez-Mellado va confirmar en un article a 'El País' que l'exmonarca «està mort de por, pena i autoindulgència mentre morien sols milers de paisans de la seva cinquena, entre ells els seus íntims amics Carlos Falcó i Alfonso Cortina». A més, Joan Carles i Falcó només es portaven uns mesos de diferència d'edat, mentre que Alfonso Cortina era 6 anys més jove que ell. 

No obstant això, la periodista també explica que aquesta por s'acabarà esvaint: «Sortirà al carrer. Portarà mascareta, guardarà distància...».

I és que, a més, no només la pandèmia ha afectat directament la vida de monarca. En plena pandèmia, Felip VI va haver de renunciar a l'herència de Joan Carles I per no alimentar, encara més, les crítiques rebudes per part de la ciutadania.

«Tot just repudiat pel seu propi fill»

«Engabiat per un virus al qual ni tan sols ell és immune, en el pitjor moment de la seva vida, acabat de ser repudiat pel seu propi fill» prossegueix la columnista Luz Sánchez-Mellado. I això no ha fet res més que començar; i és que, quan es calmi la crisi sanitària que estem vivint, al monarca no li quedarà més remei que donar explicacions a la ciutadania.

No obstant això, hi ha rumors que Joan Carles I s'estaria plantejant marxar a viure a l'estranger, i així ho va explicar David López per al mitjà 'Vanity Fair': «Joan Carles desitjava fugir, però de forma permanent. Escapar de Zarzuela on la seva relació amb els reis i Sofia no existeix. Anar-se'n a República Dominicana on té bons amics magnats del sucre».

Sigui com sigui, a Joan Carles I encara li queden unes quantes setmanes de prevenció i de guardar les normes d'higiene i seguretat establertes pel Govern abans de prendre decisions que puguin canviar la seva vida.


Comentaris

envia el comentari