Fotomuntatge d'Olga Moreno, Marta Riesco i Belén Esteban

'Bomba' de Belén Esteban: Revela el mal comportament de Marta Riesco amb Olga Moreno

La de Paracuellos ha deixat al descobert com és realment Marta Riesco

 Quan pensàvem que Antonio David Flores i Marta Riesco no ens podien sorprendre més, ha arribat Belén Esteban per a capgirar-ho tot.

Tot va explotar quan la revista 'Lecturas' va anunciar en una exclusiva que Marta Riesco i el pare de Rocío Flores ja vivien junts. Una notícia que va sortir a la llum només conèixe's la ruptura de l'exguàrdia civil i Olga Moreno.

Després de l'enrenou, els protagonistes de la notícia no van tenir més remei que donar la cara. La jove periodista de Telecinco ho va fer a l'espai on treballa, 'El programa de Ana Rosa', on va assegurar que està enamorada d'Antonio David.

Ell, en canvi, després de moltes setmanes en silenci, va sortir a la porta de casa seva per a demanar respecte. «Fa tres mesos que estic separat. Mereixo ser feliç”, deia aleshores.

No obstant això, quan pensàvem que era una bonica història d'amor, ha arribat Belén Esteban i ens ha deixat caure un gerro d'aigua freda a sobre.

Belén Esteban posa Marta Riesco al punt de mira

La de Paracuellos n'ha tingut prou amb uns minuts per a desmuntar la història d'amor tan idíl·lica que Espanya començava a creure's. Ni els dolents són tan dolents, ni els bons tan bons…

Belén Esteban, col·laboradora de 'Sálvame', va acudir a 'Sábado Deluxe' per a sotmetre's al polígraf. I això ha canviat per sempre la imatge de Marta Riesco.

Primer pla de Belén Esteban de perfil i amb mala cara
Belén Esteban va seure al plató de 'Sábado Deluxe' per a desmuntar Marta Riesco | Mediaset

Tot just sortir a la llum la història que té amb Antonio David, la jove va defensar la seva postura i, per sobre de tot, la seva feina.

«En primer lloc vull deixar clar que soc periodista i que treballo en un programa de televisió gràcies al meu esforç, no per ser la nòvia de l'Antonio David», explicava. Però les pregàries de la jove perquè els mitjans deixessin de parlar d'ella han servit de ben poc.

Almenys per a Belén Esteban, que va confessar en directe una cosa que ningú sabia. «La Marta Riesco va dir a unes amigues de l'Olga Moreno que estava amb l'Antonio David Flores perquè ho expliquessin a ella», començava. «Ho van fer saber a l'Olga, i ella no s'ho va creure. Deia que estava farta que es parlés del seu matrimoni», explicava l'entrevistada davant l'atenta mirada dels seus companys de plató.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco
Marta Riesco ha donat explicacions sobre la relació que té amb Antonio David Flores | Telecinco

Unes declaracions que van resultar certes per al polígraf i que van desmuntar completament la teoria que diu que Antonio David va començar a sortir amb Marta després de deixar-ho amb Olga.

L'advertència de Belén Esteban a Marta Riesco

Després de confirmar que el que deia era cert, Belén no estava disposada a que desmuntessin la informació que havia donat, així que no va dubtar a llançar una advertència a la jove.

«Quan va passar això, pel mig hi havia persones i cares conegudes de Telecinco. I si ho nega, parlaré amb ella», va concloure. Què deuen pensar Marta Riesco i Antonio David Flores de tot això?

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores, al punt de mirar per la relació que té amb Marta Riesco | GTRES

La jove, de moment, està centrada treballant a 'El programa de Ana Rosa', tot i que no es descarta que respongui a la de Paracuellos. No és la primera vegada que ho fa, ja que fa uns dies no va tenir més remei que respondre en ple directe a totes les especulacions que s'han fet sobre ella.

En canvi, Antonio David continua reordenant la seva vida. Es reuneix a altes hores de la nit amb Olga Moreno i Rocío Flores per a aclarir tot el que està passant. De moment, no s'espera que aparegui a cap plató de televisió, encara que ningú ho descarta.

Què serà el següent que li passi a Antonio David Flores? L'exguàrdia civil mai deixarà de sorprendre'ns…