Fotomuntatge amb els rostres de Paolo Vasile i Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez escandalitza Paolo Vasile amb una decisió que canviarà el seu futur

Jorge Javier Vázquez està fracassant a la seva nova obra de teatre

Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors més importants de la televisió, però en els últims mesos la seva estrella s'està apagant. Per això, recentment ha pres una decisió que afecta de manera directa Paolo Vasile, conseller delegat de 'Mediaset' i màxim responsable de Telecinco

Jorge Javier Vázquez està cansat de triomfar a la televisió, així que s'ha proposat convertir-se en un actor de primera categoria. Ja ha realitzat diverses obres i la veritat és que ha tingut cert èxit, però el seu darrer projecte està sent tot un fracàs. La funció es diu 'Desmontando a Séneca', i els seus seguidors poden veure-la al teatre madrileny Reina Victoria.

El presentador català, Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez es dedica al Teatre Reina Victoria | GTRES

Jorge Javier ha cancel·lat una de les últimes funcions de la seva obra, concretament la del divendres 21 de gener, al·legant que estava indisposat. Però, el diari 'La Razón', autor de l'exclusiva, assenyala que els assistents ja estaven asseguts al pati de butaques. Tot i això, no hi havia tanta gent com estava previst i el públic va començar a sospitar sobre una possible veritat oculta.

Paolo Vasile sempre ha donat suport a Jorge Javier perquè sap que és el rostre més popular de Telecinco, però recentment ha passat una cosa. I és que el presentador va cancel·lar la funció que tenia divendres passat perquè suposadament no es trobava bé, encara que dissabte sí que era a Telecinco. Així doncs, hi ha molta gent que no s'ha pres bé aquest atreviment i l'ambient cada cop està més caldejat.

El presentador ha estat acusat de ser «poc professional» perquè una part del públic no confia en l'excusa que va donar per no pujar a l'escenari. Així mateix, 'La Razón' garanteix que el teatre no comptava «amb l'aforament complet per a la representació». Per tant, hi ha qui pensa que pot ser el veritable motiu pel qual el català va renunciar temporalment a la seva faceta d'actor.

Jorge Javier Vázquez, ridiculitzat: «'El Penas'»

Jorge Javier ha esdevingut un dels grans enemics d'Antonio David Flores i això li ha provocat unes conseqüències terribles. Sí, perquè la legió de fans de l'antic col·laborador de Telecinco ha atacat sense pietat al presentador, anomenant-li 'El Penas' i se'n burlen per la poca repercussió que està tenint 'Desmontando a Séneca', la seva última obra.

Paolo Vasile sempre s'ha sentit còmode treballant al costat de Vázquez, ja que sap que apostar-hi és sinònim d'èxit. Tot i això, fonts properes asseguren que en els últims temps el català ha perdut molt de pes dins de 'Mediaset', i el fet de cancel·lar la seva funció del dia 21 i presentar 'Sábado Deluxe' el 22 ha estat un error que haurà de pagar força car.

Malgrat que el comunicador està cansat de rebre certes crítiques, continuarà pujant a l'escenari sempre que tingui oportunitat de fer-ho. Més d'una vegada ha assegurat que és un dels seus grans somnis, per això hi ha gent que sí que justifica la seva absència. Tenint en compte el gran compromís que té amb el món teatral, podria ser normal que no vulgui actuar estant 'indisposat'.

Jorge Javier Vázquez ha perdut poder a Telecinco

Jorge Javier continua sent un presentador de primera, però és cert que té cada cop té menys presència a Telecinco. Paolo Vasile hi confia, encara que en els últims temps li ha donat més programes a altres comunicadors com Carlos Sobera. Per això, el català ha fet de cor fort i s'ha refugiat al teatre fins que passi la tempesta.

Paolo, segons ha sortit publicat, és una de les cares més respectades dins del món de l'espectacle, així que possiblement els darrers escàndols protagonitzats pel protagonista de 'Desmontando a Séneca' no li hagin agradat. Tot i això, caldrà esperar un temps per veure si pren mesures respecte al tema.