Primer pla d'Iñaki Urdangarin

Pilar, l'altra dona que coneix Urdangarin, explica la veritat i amarga Cristina

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin es coneixen des de 2021

Pilar Vidal, periodista experta en el món del cor, és una de les poques persones que ha vist totes les fotos d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia. Recordem que el marit de la infanta Cristina l'han enxampat amb una altra dona en una actitud bastant compromesa. Segons publica 'La Vanguardia', la parella es coneixen des del novembre del 2021, però han estat amagats tot aquest temps.

Iñaki Urdangarin està en boca de tothom, i ell no ha confirmat ni desmentit cap de les dues teories que circulen sobre el tema. Alguns mitjans asseguren que ha estat infidel a la seva dona, Cristina de Borbó, però certs paparazzis opinen el contrari. Hi ha la possibilitat que el matrimoni faci bastants mesos que s'han separat, així que Iñaki no hauria fet res de dolent.

Pilar Vidal en un plató de televisió
Pilar Vidal, col·laboradora de 'Viva la vida', té molta informació d'Iñaki Urdangarin | Telecinco

Pilar Vidal, col·laboradora de 'Viva la Vida', ha acudit a Telecinco per a explicar tot el que sap sobre la parella del moment. Segons han revelat a l'esmentat espai televisiu, hi ha un gran error a les fotografies que ha publicat la revista 'Lecturas'. Tothom pensava que s'havien fet a la platja francesa de Bidart, però no és així: l'escenari és un altre.

La periodista és responsable de la secció del cor del diari 'ABC', així que ha tingut el privilegi de veure el material que ha amargat la infanta Cristina. Parlem de les imatges que demostren que entre Urdangarin i Armentia hi ha una amistat especial. 'Viva la vida' ha tret a la llum una dada que ningú coneixia: les fotografies podrien haver costat molt pocs diners.

Luis Pliego, director de 'Lecturas', és el responsable d'una de les exclusives més importants del món rosa. Els experts asseguren que unes fotografies que deixin en evidència una situació compromesa per a la casa reial valen una fortuna. No obstant això, per motius que es desconeixen, Telecinco insinua que les imatges d'Iñaki podrien costar només 5.000 euros.

Pilar Vidal coneix la història d'Iñaki Urdangarin

Pilar fa molt de temps que treballa a la premsa del cor i és una de les millors professionals del mercat. Sap que darrere de l'últim escàndol que ha protagonitzat Urdangarin hi ha moltes coses que no s'estan explicant, però prefereix ser discreta. Alguns programes de Telecinco, com per exemple 'Socialité', han estat més atrevits i han donat veu a testimonis més directes.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en un acte públic
Cristina de Borbó està destrossada després de l'últim escàndol d'Urdangarin | GTRES

La infanta Cristina està al límit, perquè suposadament Ainhoa Armentia no ha sigut dona secreta a la vida d'Iñaki. La periodista Isabel Rábago assegura a 'Viva la vida' que les presumptes infidelitats del basc van estar sobre la taula durant els judicis pel cas Nóos. Els experts en crònica social pensen que l'entrada d'Ainhoa a escena estava més que planejada.

Pilar Vidal coneix molt bé Urdangarin. De fet, és una de les poques professionals que sap tot el que ha passat. 'Lecturas', pel motiu que sigui, va decidir no publicar totes les imatges d'Iñaki i Ainhoa. Vidal, però, ha visualitzat tot el material i n'ha parlat a Telecinco, cadena per a la qual col·laboradora des de fa bastant de temps.

Pilar Vidal ha descobert que Ainhoa Armentia està casada

La periodista va ha descobert que Ainhoa Armentia està casada i que té dos fills de 13 i 17 anys. A 'Viva la vida', programa en què treballa de tertuliana, han explicat que Pilar té molta informació sobre el tema. És possible que les fotografies que han fet saltar l'escàndol les hagi fet un turista francès, tot i que hi ha dades contradictòries.

«La Pilar és de les poques persones que ha tingut les fotos a la mà. Només hi ha quatre persones que han tingut aquest privilegi, i ella n'és una», explica Emma García, la presentadora de l'espai. Vidal va quedar per a esmorzar a casa seva amb l'autor de les fotos, i ha revelat que aquest no vol popularitat. De fet, la col·laboradora assegura que li va fer signar un contracte perquè es comprometés a protegir la seva identitat.