Bomba al 'Deluxe': a la llum la nova plantada de Rocío Flores a Rocío Carrasco

Rocío Flores propicia una nova patacada a la seva mare, Rocío Carrasco, per defensar el que realment li importa

Per molt dur que pugui ser el testimoni de Rocío Carrasco, per a la seva filla gran, Rocío Flores, no hi ha treva. Ella segueix en les seves i té molt clara quina és la seva posició en el conflicte familiar que ha esclatat en les darreres setmanes.

 

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco no està disposada a manifestar públicament què és el que pensa sobre les confessions de la seva mare. Almenys, ara no. La influencer es troba en plenes negociacions per donar resposta als mitjans de comunicació a la seva mare.

 

Tot i que la jove de 24 anys no ha fet públic quina serà la posició que prengui a partir d'ara envers els seus progenitors, sí que ha enviat una sèrie d'indirectes a la seva mare, Rocío Carrasco. La neta de Rocío Jurado serà la persona que s'encarregui de defensar la dona del seu pare, Olga Moreno, en el seu pas pel concurs de 'Supervivientes' de Mediaset. I no li preocupa que la seva família estigui en plena batalla pública. Ella té molt clar que el seu cor està amb Olga Moreno.

 

Ro Flores sent com la seva veritable mare a la dona del seu pare, qui l'ha comprès i donat suport i per qui ella sent completa debilitat. De fet, no va dubtar a anar a acomiadar-la a Madrid quan la concursant va emprendre, molt a contracor, rumb a l'illa.

 

Rocío Flores nou fitxatge per als debats

La filla de Rocío Carrasco li fa una plantada a la seva mare i accepta acudir a plató dels debats 'Conexión Honduras' per comentar el concurs i, de passada, donar-li un cop de mà a Olga Moreno. Fins i tot, Rocío Flores ja ha acudit al club social del programa de Ana Rosa Quintana per comentar els primers continguts del concurs emesos la passada setmana a Telecinco.

 

La influencer té el seu cap donar suport a qui ha exercit com a mare per a ella, sense pensar en quins sentiments pot generar això en la seva veritable mare, Rocío Carrasco, que s'ha obert en canal explicant els episodis més durs de la seva vida al costat d'Antonio David Flores.

 

Davant la notícia, Jorge Javier Vázquez ha quedat estupefacte. El presentador de 'Sábado Deluxe' era l'encarregat de donar la notícia en aquest programa. Jorge Javier no ha pogut evitar dir en veu alta la seva reflexió davant aquest bomba.

 

«Amb tota la moguda que s'ha format, et fiques a la boca del llop i et poses a fer comentaris de 'Supervivientes'?», va qüestionar. I és que la mateixa Rocío Flores és conscient que ara mateix totes les mires estan posades en ella.

 

El seu silenci davant del testimoni de la seva mare manté tothom en suspens. La crònica social espera ansiosa conèixer si la influencer prendrà partit en l'assumpte i què li ronda pel cap.

 

D'altra banda, no hi ha dubte que si Olga Moreno genera contingut parlant sobre l'exdona d'Antonio David Flores, Rocío Flores alguna cosa haurà de dir. Tot i això, a 'El programa de Ana Rosa Quintana' va aconseguir escapolir-se del tema abandonant la seva cadira quan els tertulians van treure a la llum de nou la sèrie documental de la seva mare.

 

Com bé diu el presentador, la jove «s'ha ficat a la boca del llop» si realment vol mantenir-se entre bastidors. Cal destacar que l'exconcursant de 'Supervivientes 2020' va decidir mantenir-se al marge dels platós de televisió una vegada va finalitzar el seu pas pel 'reality', ja que les qüestions sobre què va passar en realitat entre ella i la seva progenitora eren inevitables i a ella li causava dolor.

 

En canvi, està disposada a tot per tal de defensar la dona del seu pare i ho demostra tornant de nou a col·locar-se davant de les càmeres. No obstant això, compta amb un desafiament a favor seu. I és que Rocío Flores negocia amb els mitjans la seva resposta a la seva mare.


Comentaris

envia el comentari