Demanen l'acomiadament de María Patiño després posicionar-se amb Antonio David

Les xarxes socials esclaten contra la presentadora amb el 'hashtag' #MariaPatinoFueraDeSocialite

María Patiño es troba ara en el punt de mira, igual que Antonio David Flores. I és que l'emissió de la sèrie documental de Rocío Carrasco, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', els ha fet ser protagonistes per diferents motius.

En el cas d'ell perquè la seva exdona l'ha acusat de maltractaments i ha tret a la llum els seus muntatges i mentides i, fins i tot, la manipulació dels seus fills.

Ella, l'estrella de 'Socialité', per la seva banda, ha cobrat rellevància per una altra raó. En concret, perquè ha posat en dubte en molts aspectes la versió donada de la seva vida per la filla de Rocío Jurado. La seva postura ha arribat a un punt que s'ha posat en marxa a les xarxes socials una campanya demanant que l'acomiadin com a presentadora de l'esmentat programa televisiu.

La postura de Maria Patiño

En un dels episodis ja emesos de la sèrie documental, Rocío Carrasco va explicar la primera infidelitat que va descobrir d'Antonio David. És més, la narrar amb tota mena de detalls i va manifestar que havia periodistes que la coneixien. I entre aquests, va assenyalar María Patiño.

Aquesta afirmació va fer que li donessin la raó alguns professionals de cor com Antonio Rossi. El col·laborador va utilitzar les xarxes socials per donar-li suport perquè va assegurar haver-ho viscut. No obstant això, després va esborrar el seu tuit quan va descobrir que Patiño ho havia negat públicament.

L'esmentada periodista ha manifestat en tot moment que ella no va viure la situació tal com la va explicar Carrasco. I aquest va ser el principi de l'adopció d'una postura que no està agradant a una gran part de l'audiència. Concretament, està causant malestar que, en més d'una ocasió, ella hagi posat en dubte Carrasco i s'hagi posicionat una mica més a favor d'Antonio David. I això sorprèn si tenim en compte que Rocío està presentant contínuament proves, mentre que ell no n'ha mostrat cap en vint anys.

Emparant-se en frases com «la meva veritat real no coincideix amb la seva vivència», María Patiño cada vegada posa més en dubte Carrasco. I això li està proporcionant conflictes amb companys de professió com Carlota Corredera, Jorge Javier Vázquez o Miguel Frigenti.

El públic està molest amb María Patiño

Gran part de l'audiència de Telecinco està realment molesta amb la presentadora de 'Socialité'. I és que no entén que una dona, que ha conegut Antonio David i la seva manera d'actuar, no doni suport a Carrasco. Més encara quan aquesta està mostrant documentació i testimonis que avalen el que diu.

Fins a tal punt ha arribat l'empipament del públic amb Patiño que, fins i tot, aquests dies ha estat tendència una campanya a les xarxes demanant el seu acomiadament. En concret, sota el hashtag # MariaPatinoFueraDeSocialite s'han publicat nombrosos comentaris en contra seva. Comentaris que vénen a atacar la seva falta d'imparcialitat. Això sense oblidar altres que deixen entreveure que, si no dóna suport a Carrasco, és pels judicis que ha tingut amb Fidel Albiac, el marit d'ella.

Exemples d'aquests són missatges com ara aquests:

  • «Per elles i per totes les dones a les quals s'ha dedicat a intentar destruir públicament amb arguments misògins i masclistes, jo dic: María Patiño fora de 'Socialité'».
  • «Recordem que María Patiño és aquesta classe de dona que va estar vuit anys tractant a Maria Lapiedra de mentidera i oportunista cada vegada que anava a plató a explicar que estava amb un col·laborador casat (Gustavo González) sabent que deia la veritat. Capaç de tot».
  • «Et fa por la capacitat de mentir d'Antonio David, però el segueixes creient. No serà que li tens fàstic a Rocío i Fidel i per això ets incapaç de donar-los suport? És tal la teva rancúnia amb Rocío que prefereixes dubtar d'un testimoni amb documents a donar-li la raó».
  • «Al·lucinant com Maria desacredita Rocío per no ser la seva veritat. Tu no tens cap veritat perquè no ho has viscut. Deixa de ser tan 'jo, jo, jo'. Deixa de veure articles per internet i fes més cas als psicòlegs professionals i documents de Rocío».
  • «La que qüestiona tot de Rocío Carrasco tot i que tot el documenta amb proves».

Comentaris

envia el comentari