El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Demanen que Kiko Matamoros deixi 'Sálvame' després de les seves paraules de dijous

El col·laborador va discutir amb Carlota Corredera a partir d'un nou episodi del 'cas Rociíto'

Dijous es va viure una nova tarda carregada de tensió a 'Sálvame' per la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Va ser una altra emissió complicada per a Carlota Corredera i Kiko Matamoros, que van començar defensant les seves posicions en aquest cas, en el qual tothom ha pres partit per Rocío Carrasco o per Antonio David.

Més enllà de l'opinió dels familiars de tots dos, el cas està provocant que els platós de televisió semblin més una guerra que una altra cosa, on presentadors i col·laboradors defensen a capa i espasa el que consideren més just, després d'escoltar 6 episodis sobre la vida de Rocío Carrasco. L'enfrontament de dijous el van protagonitzar Kiko Matamoros, que lluïa unes ulleres de sol per un problema ocular, i Carlota Corredera, que van estar a punt de perdre els papers en determinats moments de la disputa verbal.

«No vinc a tallar el cap a ningú», assegurava Kiko en el retorn a 'Sálvame'

Des que va tornar a 'Sálvame' el dimecres 7 d'abril, Kiko Matamoros s'ha mostrat molt a favor del seu amic i excompany de programa, Antonio David Flores. «No vinc a tallar el cap a ningú», va dir el dia de la seva tornada a 'Sálvame', deixant molt clar que no volia criticar l'exguàrdia civil. Dijous, comentant la ressaca després de l'emissió de l'episodi 6, el sempre polèmic col·laborador va donar el seu particular punt de vista i Carlota Corredera no va poder reprimir-se i va saltar amb tot contra ell.

La història començava quan Kiko va donar el seu parer sobre el moment que Rocío Carrasco va explicar en l'últim episodi sobre que Antonio David havia deixat d'atendre al seu fill amb el braç trencat, quan requeria portar-lo a l'hospital. Kiko va revelar que ell va presenciar alguns moments en els quals Rocío Carrasco també va desatendre als seus fills: «Crec que hi ha hagut desatencions per part dels dos. Jo he estat testimoni i ho vaig denunciar públicament. Em van posar una demanda i es va arxivar».

La forta bronca entre Carlota Corredera i Kiko Matamoros

Després d'escoltar aquestes paraules tan controvertides, Carlota Corredera va sortir al pas defensant Rocío Carrasco, sent molt contundent: «Em cau l'ànima als peus». Al cap de pocs segons, la presentadora gallega va deixar anar al veterà col·laborador que no era el dia d'igualar el que ell va veure amb l'assumpte tan espinós del braç trencat.

«Rocío va demostrar que li van tornar al seu fill amb un braç trencat, li confirmen que Antonio David estava de sopar i a tu et consta una desatenció com a testimoni, d'aquest autobús baixo», li va contestar al seu company. «No em sembla de rebut. Em quedo sense paraules, estàs igualant a una víctima amb un agressor», va incidir Corredera.

«Si algú ho ha fet malament, també ho ha fet malament per molta víctima que sigui»

Kiko Matamoros va respondre de forma immediata a la seva companya i va opinar que «ni tu ni jo podem dir que és un maltractador». A més, Matamoros va contestar també les paraules de Carlota Corredera, que va afirmar que no podem assegurar que Antonio David Flores estigui «exculpat». El col·laborador va dir que tampoc poden donar fe que estigui «inculpat». 

L'esbroncada va finalitzar sense donar el braç a tòrcer i Kiko va sentenciar que «jo no poso en qüestió el testimoni de Rocío Carrasco, però no penso combregar amb rodes de molí. Si algú ho ha fet malament, també ho ha fet malament per molta víctima que sigui», concloïa el col·laborador.