Anna Simón en una imagen de archivo.

La catalana Anna Simon dona la gran sorpresa de l'estiu, i el motiu és ben clar

L'audiència confirma el gran èxit de la col·laboradora catalana

Anna Simon està triomfant a la televisió (novament). La col·laboradora ja és tota una icona de la cadena, però aquest estiu ha agafat les regnes de 'Zapeando' a La Sexta amb més força que mai. La catalana ha substituït el presentador habitual del programa, Dani Mateo, durant el període estival. Es tracta d'una tasca que Anna Simonfa quatre anys que realitza, encara que les dades d'audiència collits aquest mes de juliol baten el rècord i posen de rellevància la bona feina de la catalana.

Amb Anna Simon al capdavant de l'espai de La Sexta des del passat 6 de juliol, 'Zapeando' ha augmentat el seu avantatge respecte al seu principal competidor, 'Todo es mentira'. A més, ha millorat les dades de Dani Mateo en la seva primera temporada  com a conductor després de substituir Frank Blanco el passat mes de setembre.

L'audiència rep amb entusiasme Anna Simon

Mentre el còmic ha signat un bon 6,6% de quota mitjana en el seu primer curs televisiu, la seva substituta  estiuenca ha collit en el mes de juliol un 'share' mitjà del 7,2%. No hi ha dubte que aquestes són males notícies per Dani Mateo, que no acaba de convèncer els espectadors del programa. De fet, més enllà de les dades d'audiència, els comentaris en xarxes socials  són un clar exemple que Anna Simó compleix amb les expectatives mentre que el còmic no acaba d'encaixar.

Quina serà la resposta d'Atresmedia?

Si es confirma la tendència actual, Anna Simon podria aconseguir el seu millor estiu al capdavant de 'Zapeando' en un moment d'incertesa laboral. Fa uns mesos ens vam assabentar que aquesta podria ser l'última temporada de la catalana en el programa i a la cadena. La seva participació a 'El Hormiguero' ha anat minvant fins al punt que Ana Simon i Atresmedia havien decidit de mutu acord no renovar el contracte de llarga durada.

Qui sap si potser aquestes bones dades d'audiència serveixin perquè l'exitosa presentadora i el grup de comunicació arribin a nous acords professionals. Simon té un  talent que les cadenes haurien de tenir en compte.