YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Maite Galdeano humilia el seu fill Cristian i aquest deixa petrificat 'Sálvame' amb un 'encàrrec'

Sembla que la guerra familiar pot anar a més en els pròxims dies

Cristian Suescun i la seva mare, Maite Galdeano, durant 'La Casa Fuerte'
La relació entre Cristian i la seva mare, Maite Galdeano, ha empitjorat moltíssim després de 'La Casa Fuerte' | Instagram

Maite Galdeano i el seu fill, Cristian Suescun, han participat recentment junts al reality 'La casa fuerte'. Durant el concurs es va poder veure gestos força conflictius entre els dos, però, no obstant això, ha estat ara quan sembla que no volen de cap manera mantenir una relació cordial. És més, la navarresa ha insultat i humiliat greument el seu fill i aquest ha decidit respondre de forma dura. I tot això ha passat en un plató de televisió.

Fa uns dies, Sofía Suescun concedia una entrevista a la revista 'Lecturas'. En aquesta criticava l'actitud de María Patiño davant el robatori que ella ha patit a casa seva. No obstant això, també va aprofitar per atacar durament Cristian per la seva actitud en el citat 'reality' amb Yola Berrocal tot i tenir parella. Tant és així que va arribar a assegurar que: «Els homes com el meu germà em fan fàstic».

Sofía Suescun al seu germà: «Ets un fill de pu**»

Precisament aquestes paraules han portat al fet que el jove hagi decidit respondre-li. Per això, ha acudit a plató de 'Sálvame' on ha opinat de la seva germana. En concret, ha parlat de com es va comportar aquesta a 'Supervivientes' amb Logan, tot i estar sortint amb Alejandro Albalá.

Aquestes paraules han tingut com a conseqüència que el convidat hagi rebut via mòbil un missatge de la seva mare molt feridor: «Ets un fill de pu**». I aquesta circumstància ha portat el programa a trucar per telèfon Maite Galdeano. Aquesta, visiblement emprenyada per la intervenció de Cristian, no només ha qualificat al seu fill com a enemic de la família sinó que l'ha fet fora de casa. Així, li ha dit: «Agafes i te'n vas a Pamplona a treballar».

Maite Galdeano fa fora de casa Cristian Suescun

El jove no ha volgut quedar-se callat i li ha respost dient que sentia vergonya pel que estava dient. És més, li ha dit: «Mama, necessites posar-te en mans d'un especialista». Aquest últim comentari ha encès encara més Galdeano, que també ha hagut de sentir com el seu fill manifestava: «Sofía i jo ja no sabem què fer. Has de deixar que Kiko i Sofía facin el que vulguin». Un missatge aquest últim que ha estat recolzat perKiko Jiménez, que estava en el plató.

Això no obstant, Maite ha seguit amb els seus arguments i ha fet fora el seu fill de la casa de Madrid: «Jo estic amb la meva filla, tu marxes a Pamplona». No obstant això, ell ha deixat clar que no ho farà. Ha reconegut que li encanta la capital espanyola i que seguirà durant un temps allà. Ho farà en contra de la voluntat de la seva mare.

Això sí, a les xarxes socials hi ha qui no es creuen aquest enfrontament entre la progenitora i el seu fill. Creuen que és un nou 'espectacle' de la família per seguir guanyant diners en platós. I ho han manifestat al compte de Twitter de 'Sálvame' amb missatges com ara aquests:

  • «Tot és pur muntatge per seguir a la tele».
  • «¿No us adoneu que això està tot muntat per la mare, el fill, la filla, el gendre, l'exsogra ...? És patètic».
  • «Són uns 'montajistas'. Una per sortir en una revista i l'altre per obeir a la seva mare i a la seva germana que són les expertes en això».

Sigui com sigui els Suescun-Galdeano sembla que seguiran donant molt que parlar. Caldrà esperar per veure quina és la següent 'batalla' que els enfronta.


Comentaris

envia el comentari