Sofía Suescun i Kiko Jiménez planegen el seu original casament: què té d'especial?

La parella ha superat tants obstacles des de l'inici de la seva relació que estan millor que mai i pensant en casament

Sofia Suescun i Kiko Jiménez posen somrients en una foto publicada en el compte d'Instagram de Sofia Suescun.
Sofía i Kiko ja planegen la seva exòtica boda | Instagram

Sofía Suescun i Kiko Jiménez celebren un any de relació i ho fan més units que mai. En aquest any han passat de tot, des de crítiques externes en els inicis de la seva relació, un breu episodi a la presó sofert per Kiko Jiménez, uns mesos separats durant la participació de Kiko a 'GH VIP', la crisi sentimental que van patir per culpa de la seva relació amb Estela...

 

La parella ha passat per molt i tot sembla haver-los enfortit, perquè es mostren molt feliços i compenetrats:«La nostra relació és a prova de bombes. Tothom es pensa que portem més d'un any junts. Tenim una relació tan sana, bonica i amb tan bons pilars!», apunten Sofía i Kiko en la seva última entrevista per a 'Lecturas'.

 

Casament a la vista

Tant és així que la parella té clar que vol casar-se i ja té planejat com serà el seu casament. Estan tan enamorats que no volen esperar molt, tot i que sí que ho faran de moment, a causa de la pandèmia que estem vivint: «Tenim moltes ganes de posar data al casament. Però com volem que el casament principal sigui fora d'Espanya, en un lloc exòtic i sols, estem esperant que hi hagi més llibertat per viatjar», han explicat.

 

Així que els seus plans impliquen celebrar dos casaments, un tot sol en un lloc llunyà, i un en família i amics aquí a Espanya, ja que tots dos són molt familiars i no voldrien per a res que els seus éssers estimats es perdessin aquest dia tan especial.

 

A més, la relació entre la mare deSofía,Maite Galdeano, i el seu gendre, ha millorat amb el temps tot i que al principi no li agradava gens que la seva filla estigués amb Kiko. Ara ha començat a acceptar-la, en veure que la seva filla és tan feliç, encara que no sabem com es prendrà que decideixin fer el gran pas.


Comentaris

envia el comentari