Boris Izaguirre i el seu marit

Boris Izaguirre revela què li va suplicar el seu marit abans de la malaltia

Boris Izaguirre es recupera d'un problema greu de salut

Boris Izaguirre és una de les cares més emblemàtiques de la crònica social, malgrat que la seva vida privada sempre ha estat al marge de la premsa. Va néixer a Veneçuela, però es va adonar que el seu país se li havia quedat petit i es va traslladar a Espanya.

Tres mesos més tard va conèixer Rubén Nogueria, que actualment és el seu marit.

Boris Izaguirre prefereix no parlar de determinats temes, però fa un temps li va concedir una entrevista a Bertín Osborne i va ser tremendament sincer. Va reconèixer que a la seva parella li espantava el món de la fama, per això li va suplicar que fos discret i que no revelés la seva identitat.

L'escriptor era l'objectiu dels programes del moment i Rubén va adonar-se que es convertiria en una estrella.

Boris Izaguirre a l'hospital
Boris Izaguirre ha estat a l'hospital | INSTAGRAM: BORISIZAGUIRRE

Boris, molt abans d'emmalaltir, li va prometre al seu marit que l'apartaria dels focus, per això amb prou feines en parla públicament. Quan va sortir de l'hospital, la premsa l'esperava i es va acostar als periodistes per demanar-los que no mostressin imatges de Rubén.

Segons li va explicar a Bertín a 'Mi casa es la tuya', van arribar a aquest pacte fa trenta anys, en l'època del programa 'Crónicas Marcianas'.

Boris era l'estrella de 'Crónicas Marcianas', espai presentat per Xavier Sardá, i li va prometre al seu marit que no l'involucraria mai. Va revelar com va ser la conversa per demostrar que entre ells sempre hi ha hagut una confiança absoluta.

«Boris, tu vols ser famós, se't nota, però jo no. No necessito això, no m'incloguis mai a la foto», li va dir Rubén Nogueira. L'escriptor ha complert la promesa que li va fer, motiu pel qual fa més de 30 anys que estan junts.

Boris Izaguirre ha preocupat els seus

Boris sempre s'ha caracteritzat per tenir un sentit de l'humor molt atractiu, ganxo que li ha servit per treballar als millors programes. Ha col·laborat amb els presentadors del moment, com ara Ana Rosa Quintana.

Gaudeixen d'una relació especial i la periodista hi ha estat preocupada des que va confessar els seus problemes de salut.

Boris Izaguirre i el seu marit Ruben Nogueira
Boris Izaguirre ha complert la seva paraula | INSTAGRAM: BORISIZAGUIRRE

Izaguirre va ingressar a un hospital madrileny perquè tenia un problema cardiovascular que afortunadament ja està solucionat. Aquesta terrible notícia va situar Rubén Nogueira al punt de mira, però el cert és que va aconseguir ensortir-se'n. Va ser amable amb tots els reporters i va contestar moltes preguntes per deixar clar que no hi havia res a amagar.

El veneçolà està satisfet amb el paper que va jugar el seu marit durant el temps que ell va estar malalt. No hi ha ningú que parli malament de la parella, malgrat que s'hagin convertit en objectiu dels paparazzis.

El públic vol saber més sobre la seva història d'amor i la veritat és que cada cert temps es filtren dades noves.

El matrimoni es va conèixer el 1992 i van passar els seus primers anys a Santiago de Compostel·la, ciutat que va ser testimoni del romanç. Després es van mudar a Madrid i Izaguirre va començar a despuntar al món de l'espectacle, aquí és quan Rubén va imposar les seves normes.

Boris Izaguirre està satisfet amb la seva decisió

Boris tenia dos habitatges, un a Madrid i un altre a Miami, perquè la seva feina li impedia estar fixe en un lloc. Fa un temps va prendre una decisió que avui el fa sentir orgullós: renunciar a casa seva als Estats Units i assentar-se a Espanya. «L'aventura de Miami ha estat estupenda, m'adono que li dec moltes coses», va explicar al seu moment.

Izaguirre ha guanyat molts diners a la televisió i es pot permetre descansar durant llargues temporades per dedicar-se a escriure. Ha triomfat al món de les lletres, de fet va ser finalista del Premi Planeta 2007 per Villa Diamante, el seu millor llibre.