Alessandro Lequio rep un altre cop: el seu cunyat Borja també pateix càncer

És el germà petit de la seva dona, María Palacios, i era gran amic del seu fill Álex, mort fa uns dies

Alessandro Lequio ha afegit més patiment a la mort del seu fill amb la malaltia del seu cunyat. | CatalunyaDiari

Fa uns dies, Áex Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio,moria amb només 27 anys després de dos anys de lluita contra el càncer. Aquesta mort ha enfonsat als seus progenitors en un profund dolor i, en el cas d'Alessandro, encara hi ha més patiment, ja que Borja, el germà de la seva dona, Maria Palacios, es troba greument malalt.

Segons han publicat diversos mitjans de comunicació, entre ells 'Jaleos', el cunyat de Lequio també té càncer. Borja Palacios, que té la mateixa edat que Álex Lequio, es trobava molt unit al recentment traspassat, tant per una estreta amistat de fa anys com per la malaltia. Clar exemple d'això és la seva assistència al funeral del fill d'Ana Obregón.

María Palacios durant l'enterrament d'Álex Lequio Obregón a Madrid al costat del seu germà Borja Palacios 2020.05.16
Borja Palacios, el cunyat d'Alessandro Lequio, va assistir al funeral d'Álex. | CatalunyaDiari

L'últim adéu al seu amic Álex Lequio

Així mateix, Borja també ha fet ús de les xarxes socials per donar-li l'últim adéu al fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio. En concret, ha compartit la següent dedicatòria: «Teníem 8 anyets quan les nostres vides es van creuar contra tot pronòstic. Des de llavors, sempre em deies el teu 'germà gran'. Però estava equivocat ... Tu ets el germà gran. La lliçó que m'has donat aquests dos anys mai l'oblidaré i la portaré per bandera».

Unes paraules emotives paraules a les quals ha afegit: «Jo segueixo en la batalla i, encara que mai la salvaré amb la mateixa força i valor que tu, et juro que la guanyaré per tu, POPOS. El que has fet a la vida tindrà el seu ressò en l'eternitat. See you soon. ¡Gladiador! Love you!».

D'aquesta manera, Borja Palacios, que és economista i treballa a Azora, s'acomiadava del seu gran amic i d'un dels grans suports que ha tingut durant aquests durs moments que travessa. Després de la mort d'Àlex Lequio, Borja té el suport de la seva família i, especialment, del seu cunyat Alessandro i de les seves tres germanes (Maria, Carla i Natalia). Junts li donen totes les forces necessàries per batallar sense descans contra el càncer.


Comentaris

envia el comentari