Foto de 'Supervivientes 22'

Borja Prado, director de Mediaset acusat per l'error que posa en risc 'Supervivientes'

'Supervivientes 2023' arriba més fort que mai

Ja és aquí un dels programes més esperats de l'any. 'Supervivientes 2023'  està a punt d'arrencar i en aquesta nova edició ja hi ha hagut alguna polèmica de la qual tothom parla.

'Supervivientes 2023' ha arribat més fort que mai, amb dos dels seus concursants que són al punt de mira. Respecte a aquests, l'audiència es pregunta quina és la seva comesa, i és que tenen una cosa que no tothom sap.

Tothom parla de 'Supervivientes 2023'

Sabem que sou molts els que estàveu desitjant que ja arribés el programa més hondureny de l'any. Però, després de confirmar que 'Supervivientes 2023'  no comptaria amb Lara Álvarez com a presentadora, i que es veurà substituïda per Laura Madrueño en aquesta edició, s'ha plantejat una altra qüestió.

Imatge de Lara Álvarez a 'Supervivientes'
Lara Álvarez no presentarà 'Supervivientes 2023' | MEDIASET

Aquesta setmana tothom ha parlat sobre dos concursants especialment, concretament aquells sobre els quals l'audiència està preguntant la seva tasca. Són dues conegudes que tenen vetats diversos noms a la nova llista de Mediaset , i de què molta gent no tenia coneixement.

En primer lloc, hi ha Raquel Mosquera, que està contra les cordes des de fa temps per la seva mala relació amb la gran Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Aquests últims són dos personatges famosos que no pot anomenar i  que ja no poden aparèixer als vídeos de Telecinco.

A més, Ortega Cano també és un altre dels noms dels quals ens hem d'oblidar a partir d'ara. L'exmarit d'Ana María Aldón i contra qui la concursant de 'Supervivientes 2023', Gema Aldón, ha carregat en diverses ocasions. El torero, doncs,  ha passat a ser un fantasma en els continguts de la cadena.

Menys expectació per a 'Supervivientes 2023'

Què passa amb el que hem esmentat anteriorment? Després de ser dos pesos pesants que han donat un gran joc a la televisió, no ho podran donar tot en aquesta nova entrega. I és que cap d'aquests dos personatges podran carregar contra els seus enemics a 'Supervivientes 2023' , o almenys les seves reaccions no s'emetran a les gales.

Resulta una qüestió de què tothom parla, ja que això provoca que la seva presència a l'illa d'Hondures generi menys expectació de l'esperada. Tot aquest assumpte ha suposat un gir de volant de 360º tant per a la vídua de Pedro Carrasco, Raquel Mosquera com per a Gema Aldón.

La direcció del programa els ha trencat qualsevol esquema i s'hauran d'adaptar a aquesta gran nova situació, totalment inesperada. Ara, no els queda cap altre remei que reinventar-se, i fer-se notar per les seves grans habilitats a 'Supervivientes 2023'.

Desitjoses d'arribar molt lluny

Tot i el gir inesperat, totes dues estan molt il·lusionades amb aquesta nova aventura. Desitjoses d'arribar molt lluny, estan contentes de  formar part d'aquest nou projecte. A més, totes dues són conscients que el seu interès venia en gran part per aquests dos personatges que seran d'ara endavant fantasmes per a Telecinco.

Els altres personatges de 'Supervivientes 2023' no es veuran influenciats. És el cas de Marta López Álamo, que no tindrà cap problema a parlar sobre els seus plans de casament a curt termini amb el seu promès, Kiko Matamoros.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros i Marta Álamo es van retrobar a 'Supervivientes' | MEDIASET

Igual que Marta Matamoros o Arelys Ramos, la mare de Yulen Pereira, que podrà opinar obertament sobre la relació que manté el seu fill actualment amb Anabel Pantoja. Aquesta qüestió els suposarà tot un pas enrere a Raquel i a Gema que hauran de destacar i reinventar-se completament d'una altra manera i no pas pel seu passat.

També a 'Supervivientes 2023' , veurem altres rostres coneguts com és el cas de Johan Wiergo, Sergio Garrido, Jaime Nava o Adara Molinero.