Imatge de Jorge Pérez

Telecinco ja coneix quina és l'estratègia de Jorge Pérez: «Anirà a 'Supervivientes'»

Ja sabem tot el que tenia planejat Jorge Pérez

La partida de Jorge Pérez dels platós i de l'entorn mediàtic ha estat molt sobtada. Tot va començar quan va ser vist amb una de les seves companyes de 'Ya es Mediodía' i 'Fiesta'.

Des de llavors va decidir que s'allunyaria un temps per aclarir i solucionar els problemes que li van ocasionar tenir un affaire i després tornaria. Havíem de veure'l amb Emma García a 'Fiesta' després de Nadal, però alguna cosa va canviar en la seva decisió. Va anunciar la seva sortida de la televisió definitiva.

Jorge Pérez va enfonsar la carrera que tenia a Telecinco per un error que va cometre

Tots sabem que el vint-i-sis de novembre va ser la festa de la productora 'Unicorn'. A la qual van assistir moltíssimes persones de Mediaset. Entre ells Jorge Pérez, de la mà de qui era una de les seves millors amigues, Alba Carrillo.

Els que treballaven per a Emma García van acabar fent-se petons enmig de tots, gran error. Ningú en el seu judici no es besaria davant de les persones que treballen directament per a la premsa rosa. Per això l'endemà va començar un 'boom' de trucades i preguntes cap als amants.

Petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez
Jorge Pérez i Alba Carrillo suposadament es van fer un petó en una festa de la productora. | Mediaset

Com que Jorge Pérez no volia dir la veritat per protegir la relació amb la seva dona, la que just havia donat a llum, va començar a tenir problemes amb la resta de companys. Sobretot amb Alba Carrillo, ja que ella va ser la que va dir amb tota sinceritat el que havia passat aquella nit i la va intentar deixar de mentidera.

Amb tanta aclaparació l'exguardia civil va decidir abandonar temporalment les càmeres, ho vam saber per un comunicat que va pujar a Instagram. Després d'aquella publicació no vam saber res del model.

Fins que va arribar el vuit de gener, dia que havia de tornar a Telecincoper continuar amb la feina. La seva companya, Emma García, estava força il·lusionada per tornar a tenir el seu amic amb ella i poder entrevistar-lo. Però sembla que Jorge Pérez es va veure tan ben allunyat de la televisió que no va dubtar a continuar quedant-se amb la seva família.

Jorge Pérez ja sap quins plans té per continuar la seva carrera professional

Després de saber que Jorge Pérez abandonaria el món del cor, caldria esbrinar també com es guanyaria la vida.

Com coneixem, l'exguardia civil va ser model després de descobrir que era el policia més maco d'Espanya. Aquest va ser el motiu pel qual va deixar la seva carrera a la Guàrdia Civil, per modelar, i després fer-se més conegut al món acudint a Supervivientes 2020, edició que va guanyar.

En haver tingut tant èxit modelant, va ser una bona idea per continuar la seva vida fora de Telecincotornar al modelatge. Però sembla que no són ingressos suficients o, no és l'únic que vol fer.

Jorge Pérez ha tornat a Telecinco, concretament, al nou programa de Paz Padilla que es va estrenar aquest dissabte amb un propòsit: sorprendre la seva dona. L'entrevista que li va fer la gaditana al càntabre va ser força emotiva, en què hi va haver molta sinceritat per part d'ell i amb molt remordiment.

Primer pla de Paz Padilla mig somrient en un photocall.
Paz Padilla estrenarà 'Déjate Querer' amb Jorge Pérez de convidat. | GTRES

Poc abans de l'estrena de l'entrevista, a 'Ya es Mediodía',Paz Padilla va tenir una conversa amb Alba Carrillo. Ambdues periodistes no tenen pèls a la llengua, per la qual cosa no els va importar parlar sobre Jorge Pérez.

D'una banda, Paz Padilla estava contentíssima amb l'exguardia civil i creu en ell, però de l'altra, Carrillo no creu més les seves mentides i creu que Telecincoestà fent favors a qui no deu. Si ja no li semblava coherent les històries que explicava el seu amant, Mediasetarriba a un altre nivell.

Primer pla d'Alicia Peña, la dona de Jorge Pérez
La dona de Jorge Pérez podria anar a 'Supervivientes 2023'. | Twitter

«El que jo penso… Pot ser aquesta productora dels que salten a l'helicòpter d'aquí a un mes i vegem aviat la seva dona? Em fa la sensació que estem presentant la dona en societat. Crec que Alicia anirà a 'Supervivientes' i em sembla meravellós, però no crec que estigui bé que el deixin enviar burofaxes i després…», va dir la model.

Anirà realment Alicia Peña a 'Supervivents 2023'?

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!