Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Juan de Val

Juan del Val dona una última hora que deixa sense paraules a la seva família

L'escriptor ha descol·locat els seus amb la seva nova faceta

Juan del Val ha donat una notícia que cap dels seus seguidors esperava, sobre una nova experiència professional, la qual l'ha convertit en un dels protagonistes el passat cap de setmana. I és que el col·laborador d''El Hormiguero' i marit de Nuria Roca sempre està disposat a afrontar nous reptes, i alguns criden molt l'atenció del gran públic.

Juan de Val
L'aparició de Juan de Val com a 'drag queen' al teatre La Latina de Madrid. | XARXES SOCIALS @NURIAROCAGRANELL

I així ho ha fet al Teatre 'La Latina' debutant per primera vegada sobre les taules del teatre madrileny, actuant com si fos un actor de carrera.

I és que Miguel Lago, còmic i col·laborador d''El Hormiguero', li va proposar un nou repte. Una prova de foc que era protagonitzar durant una nit l'obra 'Las defectos' en què havia de ser caracteritzat i actuar com tota una 'drag queen'.

Juan del Val debuta com a 'drag queen' i la seva família no dona crèdit

El marit de Nuria Roca va donar el sí a l'humorista i a poc a poc va revelar quina seria aquesta transformació de l'escriptor a una drag 'estil Conchita Wurst'. «Em vaig divertir i se'm va fer curt, aquest és el meu resum d'ahir a la nit. Apropar-me aquest món ha estat una experiència meravellosa», afirmava poc després de la seva inesperada actuació.

«Ho he fet amb tot el respecte del món i tota la poca vergonya possible». Així ho assegurava al post que va publicar després de pujar a l'escenari del Teatre La Latina davant de centenars d'espectadors.

Nuria Roca i Pilar Rubio van ser algunes de les companyes de programa de Juan que van compartir i van donar el vistiplau a aquesta nova faceta professional de l'escriptor.

El col·laborador d'Antena 3 deixa sense parla la família

«Molt top», li comentava al seu post la dona de Sergio Ramos. I una altra famosa que segueix les publicacions de l'escriptor, com Elena Furiase, també va reaccionar al post. «Meravella!», exclamava la filla de Lolita Flores.

Muntatge Nuria Roca i el seu marit
Nuria Roca està casada amb l'escriptor Juan del Val. | GTRES

La veritat és que La Llatina es va omplir de gent que esperava ansiosa veure Juan del Val en un lloc inèdit. I la veritat és que l'actuació de l'escriptor no va decebre a ningú.

Aquesta obra, que estarà en cartell durant les pròximes setmanes al cèntric teatre madrileny, seguirà el seu camí al costat dels protagonistes d'aquesta. Estem parlant de Pupi Poisson, Estrella Extravaganza i Carlos Cuevas, que també van donar l'enhorabona a Val després de donar el millor de si a l'escenari.

L'artista Pupi Poisson va compartir una instantània amb l'elenc d'intèrprets i on hi havia la dona de Val, Nuria Roca.

Pablo Motos tampoc no és aliè a la seva nova faceta

«Ahir a 'Las defectos' ens va acompanyar Juan del Val, es va estrenar com a 'drag queen' i ens va deixar bocabadades. Tampoc va faltar Nuria Roca i 560 persones van gaudir d'aquest xou que va néixer de les casualitats. Gràcies», deia a les seves xarxes socials.

Juan de Val
Juan de Val ha deixat amb la boca oberta al seu superior en 'El Hormiguero'. | TWITTER: EL_HORMIGUERO

Un altre que també va reaccionar immediatament a aquesta nova faceta professional de Juan del Val va ser el seu company i amic, Pablo Motos.

El presentador de 'El Hormiguero' i cap de Val des de fa uns anys, va assegurar després de veure el desplegament artístic de l'escriptor, que «el primer és que no pots parar de riure. Però no és paròdia, és que Juan és un artista», lloava el valencià al recentment estrenat actor de teatre.

«Realment és 'drag queen', i s'ha pencat una coreografia brutal, treu sense pudor el costat femení. Molt, molt femení i a mi m'ha encantat. M'agrada molt que 'trenca' el seu personatge, i m'agrada molt veure un home lliure gaudint», va expressar després de veure les evolucions del seu col·laborador.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!