Foto de Concha Velasco.

Els fills de Concha Velasco prenen una decisió després de conèixer les novetats

Fa més d'un any que Concha està ingressada en una residència

Concha Velasco continua passant els seus dies en una coneguda residència d'Aravaca, on ja fa un llarg any que està ingressada. La seva salut s'ha vist afectada des que es va retirar el 2021, després de més de 60 anys, sent una de les artistes més icòniques del nostre país. Ara, els seus fills han pres una decisió.

El cas és que el seu empitjorament de salut ha estat notori des de fa un temps. Cal ressenyar, a més, que l'octubre passat eren els mateixos fills de Concha Velasco i els seus companys de professió els que feien saltar les alarmes.

Tots ells deixaven clar que l'empitjorament de la seva salut cada cop era més seriós. Això, afegit al fet que últimament amb prou feines hem rebut informació d'ella, ha deixat molt preocupats els seguidors de l'actriu.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

 

Concha Velasco entén que han pres una difícil mesura

El cas és que el seu fill, Manuel, que s'ha erigit al portaveu de la icònica artista nascuda a Valladolid, ha cregut oportú parlar ara. Tal com estan les coses, aquest ha en certa manera aclarit com es troba actualment la seva mare.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Concha Velasco assumeix que els seus fills han actuat | Catalunya Diari

Concha és una artista molt estimada al nostre país i que, sens dubte, deixarà una reguera de llàgrimes de tots els seus fans quan ja no sigui en aquest món. Però, Concha és forta i segur que no es donarà per vençuda, com així ho ha confirmat el seu fill.

Per sort per a Concha Velasco, el seu fill ha confirmat que l'actriu «va millor», tot i que no està recuperada del tot. Per això, Manuel Velasco i el seu germà, Paco, han pres una mesura sàvia per part seva. I és que restringiran el nombre de visites a la residència on viu Velasco des de fa un any.

Restringides les visites a Concha Velasco

I és que volen veure si aquest menor volum de visites, que tan bé li van anar al seu dia a la bona de Concha, li permet millorar una mica més. Volen comprovar si, per fi, aquest estat de salut malmès es pot reconduir i si és que és una cosa que té preocupats els seus fills.

Imatge de Manuel Velasco
El fill de Concha Velasco parlant amb la premsa | EUROPA PRESS

Això sí, s'espera que aquesta sigui una decisió temporal, o almenys això volen els dos fills de Concha Velasco.

Recordem que l'actriu val·lisoletana viu en una 'suite' de l'esmentada residència de gent gran a Madrid, un lloc on, com sempre ha dit el seu fill, «està cuidada i atesa» amb tota mena de luxes, per a tranquil·litat dels seus.

«Els darrers dos mesos la seva salut s'ha anat deteriorant i necessita cures mèdiques 24 hores al dia. No està tan greu com per anar a un hospital, però tampoc la podem tenir a casa, així que la residència era la solució intermèdia», ha dit el director de teatre, que sempre agraeix l'afecte i la preocupació de la gent per l'estat de salut de la seva mare.

Concha Velasco amb mirada intensa
Concha Velasco és molt estimada pel gran públic | GTRES

 

«No caldria fer un drama»

La veritat és que l'actriu té un grau de dependència notable a causa de la seva «artritis, l'aparell digestiu perjudicat, el fetge també i el deteriorament propi de l'edat», lamentava Manuel.

«Les estrelles també envelleixen i cal entendre-ho amb la naturalitat més gran, no caldria fer un drama», deixava anar el fill, que és conscient del dolor que senten els seus fans en veure la seva Concha Velasco en pitjors facultats del que els agradaria.

Això sí, ella «entra i surt, però amb els tractaments i les rehabilitacions a temps i bé», exposa el seu fill. Per desgràcia, Manuel ja no creu que la seva mare torni a casa on vivia amb ell. «Tant de bo, però no, això és la vida», sentenciava.