Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera

Borja Prado fa la trucada definitiva sobre Marta Riesco i la seva estança a Telecinco

El director de Mediaset ha sorprès amb la seva darrera decisió

Borja Prado ha decidit prendre mesures després del darrer conflicte que ha esquitxat Mediaset. Marta Riesco no va tenir cap inconvenient a enfrontar-se a una companya de 'Sálvame' en una connexió en directe. Però el pitjor de tot és que la periodista va al·ludir el responsable del grup audiovisual per defensar-se.

El president de la companyia s'ha vist esquitxat en aquesta polèmica desfermada entre productores. Però no sembla disposat que el seu nom es torni a tacar amb aquest tipus de batalles. Tampoc considera que sigui el més oportú per a la cadena, que passa per un dels pitjors moments de la seva història.

Borja Prado no s'ho va pensar dues vegades per despenjar el telèfon i contactar amb Unicorn, la productora per a la qual treballa Marta Riesco. Va sol·licitar explicacions pel que va passar a l'esdeveniment de Las Ventas amb Cristina Porta, que cobria l'acte per a 'Sálvame'. Va sol·licitar que la lliguessin en curt i que no es tornés a repetir aquesta situació, recull Informalia.

La primera mesura adoptada per Unicorn ha estat apartar-la i a partir d'ara ja no farà més directes. Es dedicarà a fer un treball menys gratificant per a ella com és el de redacció. Però el màxim responsable de Mediasetha fet una altra petició.

Pretén que no es parli del tema en cap espai de la cadena, com si no hagués passat res. De fet, tot el que s'emet als canals del grup audiovisual es pengen a Mitele, la plataforma d'internet. No obstant això, aquest altercat no s'hi troba disponible.

Foto de Borja Prado
Borja Prado ha demanat responsabilitats pel que ha passat | Twitter

La parella d'Antonio David no s'ha volgut quedar callada. Va aprofitar les xarxes socials per denunciar la seva situació que patia i va tornar a esmentar el màxim responsable del canal.

Borja Prado mai no va pensar que el seu nom sonaria amb tanta força. De fet, es va fer viral després que Marta Riesco el cités en un dels seus atacs Cristina Porta. «A veure què opina Borja Prado, perquè això és assetjament», va assenyalar la reportera.

El dirigent es vol mantenir al marge de totes aquestes polèmiques. No vol que es faci cap comentari o al·lusió sobre ell.

Un dia després de l'enfrontament amb la companya, la periodista va ser apartada de les seves funcions. Se li va comunicar que a partir d'ara deixaria de fer feina de carrer i romandria a la redacció. Però no es va poder mossegar la llengua i a les seves xarxes socials va tornar a esmentar els responsables de la seva cadena.

«Estem ensenyant els nostres petits i adolescents a no rendir-se contra el bullying. A denunciar els abusadors, a dir-ho als seus familiars. Als directors, a no silenciar-se, i ara és just el que jo faig», va assenyalar.

Imatge de Marta Riesco plorant després del seu conflicte amb Cristina Porta
Marta Riesco plora després del conflicte amb Cristina Porta i després de ser apartada del programa | @marta.riesco | Instagram

Volia «denunciar-ho públicament i demanar al president de la meva feina que faci alguna cosa mentre m'increpen».

Borja Prado ho tindrà complicat

Borja Prado va rebre amb certa sorpresa les declaracions de la reportera. Va afegir que després de l'assetjament patit, «el que se'm fa l'endemà és apartar-me de les meves funcions, no als abusadors. És l'exemple real del que passa quan intentem que es faci justícia».

Però els gestors de Mediasetho tindran complicat per acomiadar Marta Riesco . En aquests instants resulta il·legal fer-ho en trobar-se de baixa mèdica. A més, és un problema de salut mental, per la qual cosa resultaria molt perjudicial per a la imatge de la companyia.

No es tracta de la primera vegada que ella fa un pols a la cadena. Amb anterioritat ja es va enfrontar a 'Sálvame' i va criticar uns quants companys. Allò va provocar que Ana Rosa Quintana decidís apartar-la de la feina durant un temps.

Borja Prado la té al punt de mira. En cas que cometi una altra sortida de to d'aquestes característiques se li podrien obrir les portes de sortida.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp