Primer pla de Rocío Carrasco somrient.

Rocío Carrasco descobreix que un nou nadó podria arribar aviat

Les xarxes socials revolucionades després de la notícia del bebè

Rocío Carrasco s'ha assabentat aquesta setmana d'una nova informació que afectaria completament tota la família. Una bomba mediàtica que ha fet cremar totes les xarxes socials després de la bomba que suposaria dur-ho a terme.

Recentment, hem pogut veure-la juntament amb Anabel Dueñas a la capital de Castella i Lleó. Totes dues han viatjat fins a Valladolid per poder assistir a una de les interpretacions que realitza el seu amic, Kiko Hernández.

Rocío Carrasco descobreix que un nou membre podria arribar a la família

La filla gran, i l'única biològica, de la cantant Rocío Jurado acaba d'assabentar-se d'una bomba que, en certa manera, l'afecta. Rocío Carrasco ha descobert un dels plans que té al cap la seva germana, Gloria Camila, i el que suposaria per a tota la seva família.

La 'influencer' s'ha volgut mostrar la més propera possible amb tots els seus seguidors de les xarxes socials i ha respost algunes preguntes personals sobre la seva vida privada, que no acostuma a mostrar.

La filla d'Ortega Cano ha trobat en la seva parella un suport fonamental en aquesta època tan complicada que està vivint en l'àmbit personal. Recordem que, després d'abandonar el 'reality' de 'Pesadilla en el Paraíso', la germana de Rocío Carrasco va decidir allunyar-se una temporada dels focus i les càmeres.

Després de tot el suport que ha rebut de part de 'woli' (així és com anomenen el seu xicot actual), no és estrany que ja estiguin fent plans de futur. Ara, la 'influencer' ha volgut ser sincera i ha confessat alguns detalls que mai havíem conegut.

Gloria Camila i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco i Gloria Camila no tenen molta relació. | CatalunyaDiari

La 'influencer' té les coses clares

No podem negar que la germana de Rocío Carrasco té totes les paperetes perquè en algun moment de la seva vida decideixi casar-se. De fet, en una de les preguntes que els seus seguidors li han fet a Instagram, Gloria ha confessat que li encantaria que el seu xicot li demani matrimoni.

Tot i que ha estat sincera i ha dit: «Encara no tinc planejat això». Sabem que en algun moment la podrem veure pujar a l'altar per dir el 'sí, vull'. A més, la jove ha fet aquesta mateixa pregunta a la seva parella, «tardes molt?», ha escrit etiquetant-lo de forma múrria.

La qüestió sobre si vol tenir fills aviat no ha mancat dins de la ronda de preguntes personals. Un dubte que ha estat resolt de seguida, ja que la germana de Rocío Carrasco ha respost amb un emocionat «Sí!». També els seus seguidors televisius han volgut saber si tornaria a treballar a la pantalla petita i ella ha dit que «qui sap, mai diguis mai».

La jove mostra el seu costat més familiar

La germana de Rocío Carrasco també ha mostrat la seva faceta més bonica i familiar, ja que ha explicat la fantàstica relació que té amb els nebots. Tant Rocío com David Flores estan encantats amb ella i, per descomptat, també la petita Rocío, filla de José Fernando i Michu.

Respecte a aquesta última, Gloria ha confessat que «està enorme». Malgrat que recordem que fa menys d'un mes vam ser testimonis de la relació que existia entre aquesta i Ana María Aldón, la reconciliació continua estant molt lluny. Amb la conversa tensa que vam presenciar, no hi ha gaire més de què parlar.

Una conversa en què es van intercanviar algun retret. Davant les paraules de la 'influencer', a Ana María li van preguntar si havia sentit manca d'humanitat al pis que compartia amb Ortega Cano i va fer alguna confessió.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp