Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Trevi.

Gloria Trevi i el fet insòlit de la seva estada a presó: «vaig témer per la meva vida»

Gloria Trevi s'ha atrevit a detallar una de les experiències més dures de la seva vida

Gloria Trevi és una cantant mexicana de fama internacional que va veure com la seva vida va fer un gir radical l'any 1999. En aquell moment va ser detinguda i portada a la presó, on va passar cinc anys. Una dura experiència de la qual ara no ha dubtat a parlar al programa 'Viajando con Chester'.

Gloria Trevi s'ha sincerat amb Risto Mejide sobre la seva estada entre reixes i ha confessat que es va adonar de moltes coses. A més a més, s'ha atrevit a parlar sense embuts de la relació que va mantenir amb l'home que considera el culpable de la seva desgràcia.

Gloria Trevi relata la seva etapa més complicada

La cantant de Pelo suelto ha acudit aquests dies al programa 'Viajando con Chester', que presenta el Risto a Cuatro. Un espai on s'ha sentit tan còmoda que no ha dubtat a sincerar-se completament amb el català i amb l'audiència. Ha parlat dels cinc anys que va passar tancada després de ser detinguda amb la seva parella, Sergio Andrade.

Foto de Gloria Trevi.
Gloria Trevi va passar diversos anys entre reixes. | GTRES

Exactament, Trevi va estar tres anys en una presó del Brasil i dos en una de Mèxic, acusada de còmplice de delictes de violació i segrest de menors. Delictes dels quals més tard va ser absolta i posada en llibertat.

Ara, Gloria Trevi no ha tingut objeccions a explicar com va passar aquesta difícil situació: «Al Brasil vaig passar uns anys molt durs. El primer dia que em van ficar a la presó vaig pensar que sortiria a la tarda. Sí, perquè els pares que havien posat la denúncia ja havien dit que jo no hi tenia res a veure».

Ha reconegut que  el fet d'haver perdut la seva filla dos mesos abans feia que res no li importés. Tanmateix, ha admès que pensava que els seus pares no la veiessin temorosa i també pensava «en els que m'odiaven, perquè no volia que es burlessin més».

En aquest punt, ha estat quan la convidada del català ha sorprès fent una confessió inesperada: «A la presó de dones, una de les més fortes del món, vaig arribar estant acusada de ser una depredadora de nens i allà hi havia milers de mares». Per això va témer per la seva vida, encara que la van mantenir separada de la resta inicialment per evitar que pogués ser agredida.

Així, també ha afegit el que va aprendre: «Em vaig adonar que no podia dir que era la més infeliç del món. No podia fer-ho perquè allà hi havia dones que escassament havien vist rajos de felicitat».

Gloria Trevi 'desemmascara' la seva exparella

Gloria Trevi també ha aprofitat la seva entrevista a 'Viajando con Chester' per parlar de la seva exparella, Sergio Andrade. Aquest productor musical va fer que passés aquest calvari i va complir condemna després de ser declarat culpable dels delictes que l'imputaven. Un home del qual ha afirmat que «per mi ell era el rei Mides».

«Quan el vaig conèixer amb 15 anys, el veig amb una admiració que ell va saber que jo la confongués amb amor. Jo vaig sentir que estava enamorada d'aquell senyor, però era del miratge que ell es va fabricar davant dels meus ulls. No era com jo el vaig idealitzar».

Així mateix, la convidada del català ha afirmat: «M'enamoro de la persona incorrecta. Vaig estar sota la influència d'aquell home 17 anys de la meva vida. Als 30 estava trencada, em sentia vella, decadent i no em sentia ni bonica ni estimada. Ara, que en tinc 54, em sento espectacular i més jove que quan en tenia 20. Allò que vaig sentir va ser per una persona que et colpeja la teva autoestima, però a tot he sobreviscut».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp