Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú amb rostre molt seriós en 'Supervivientes 2023'

Bosco Martínez-Bordiú confessa el que sent per Adara Molinero després de la ruptura

Bosco ha trencat el silenci i sorprèn amb el seu missatge Adara

Bosco Martínez-Bordiú ha decidit trencar el silenci després del seu fracàs sentimental amb Adara Molinero. La parella posava punt final a quatre mesos d'allò més intensos on no han deixat de compartir moments i experiències.

Per a la madrilenya suposa la seva relació més curta coneguda i ella mateixa era qui confirmava el final de la seva història d'amor amb el nebot de Pocholo. Ara ha estat el guanyador de 'Supervivientes 2023' qui s'ha pronunciat demostrant que no pensa donar-se per vençut.

Bosco Martínez-Bordiú intenta reconquerir Adara Molinero

El romanç entre Adara i Bosco ha acabat igual que com va començar: de manera sobtada. Fa quatre mesos, els seguidors del 'reality' van ser testimonis d'una història d'amor inesperada i retransmesa a través de les xarxes socials.

I és que, des que van abandonar l'illa, tots dos supervivents s'han mostrat inseparables i molt còmplices. Es defensaven d'aquells que posaven en dubte el seu amor i asseguraven que es tractava d'una simple història d'estiu, cosa que finalment ha resultat ser certa.

Primer pla d'Adara Molinero plorant en el plató de 'Gran Hermano VIP'
Adara va ser la primera a confirmar la ruptura amb Bosco | GTRES

Així, era l'exhostessa la primera a confirmar la ruptura a les seves xarxes socials afirmant que estava soltera. «Estic soltera, hi ha anècdotes que no ho superen. El millor marca, és normal», publicava al seu perfil de Twitter.

Més tard, es reafirmava davant dels mitjans mostrant-se molt sincera. «No estem junts. És una persona meravellosa i li desitjo el millor, em quedo amb l'afecte que ens tenim després d'aquells quatre mesos», declarava.

Ara ha estat Bosco qui ha fet servir les xarxes per trencar el seu silenci i reivindicar el seu amor per Molinero. Així és, ja que el nebot de Pocholo es nega a donar per finalitzada la seva història d'amor i manifestava públicament seguir-ne enamorat.

«T'estimo de qualsevol manera, en qualsevol moment, de qualsevol manera... Sí que ho dic, amor», escrivia en anglès. Si bé no sabem quina haurà estat la reacció de la filla d'Elena Rodríguez, els seguidors de Bosco no s'han pres aquesta declaració gaire seriosament.

«T'estàs burlant?», «Deixa les burles», «No t'entenc, la vols tornar boja?», han estat algunes de les respostes a la seva publicació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero deixa caure la raó de la fi de la seva relació amb Bosco

El missatge de Bosco contrasta amb el que poc temps abans compartia Adara on s'intuïa el motiu que va propiciar la ruptura. I encara que fa només tres setmanes en què la madrilenya reivindicava el seu amor per ell, tenia por d'«estar en diferents etapes de la vida».

Una cosa que sembla haver-se confirmat segons les paraules de Molinero després de donar a conèixer que ja no estaven junts. «Queda't soltera fins que trobis algú que no vulgui jugar, algú que sàpiga què vol», escrivia. «Queda't soltera fins que trobis algú que mai t'ompli el cor de dubtes», afegia.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Adara podria haver-se sentit decebuda amb Bosco | Mediaset

Per part seva, Bosco no sent no haver estat a l'altura i està disposat a reconquerir-la. Uns intents que, de moment, no han donat fruits, ja que l'exparticipant de 'GH VIP' no ha donat mostres de voler donar-li una nova oportunitat.

No obstant això, allò que és evident és que el mes de setembre ha suposat tot un canvi radical per a Adara, que està disposada a pensar en el seu benestar. D'aquests últims quatre mesos només se'n queda amb els bonics moments amb Bosco, descartant així una reconciliació.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb Bosco Martínez-Bordiú fent-se una foto en un mirall el 16 de juliol de 2023
La relació entre Bosco i Adara ha estat marcada pels rumors de ruptura | @adara_molinero, Instagram

La relació va estar marcada des del principi per rumors de ruptura que, finalment, han esdevingut una realitat. Sens dubte ha estat un dels fulletons de l'estiu i els seguidors dels dos bàndols estan expectants davant dels moviments següents.

Les opinions són diverses, però una gran majoria apunta a la decepció d'Adara cap a Bosco. I és que tots dos tenen interessos diferents i això podria haver suposat un obstacle a la relació.