Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia

Irene Urdangarin: al descobert les dues ruptures que preocupen la seva família

Irene Urdangarin es troba al focus de la seva família

Irene Urdangarin és a punt de començar la seva etapa universitària en una exclusiva escola suïssa. La noia, que va fer la majoria d'edat el mes de juny passat, ha gaudit d'un estiu en què ha visitat diverses destinacions. Pel que sembla, Irene hauria estat molt ben acompanyada en aquesta època estival, però hi ha dues ruptures que inquieten el seu cercle més proper.

La benjamina dels exducs de Palma ja vola sola. Després de passar a Bidart uns dies amb la seva mare i el seu germà Miguel, Irene ha visitat entre altres destinacions, Lisboa, Madrid i Marbella. Llocs on ha gaudit de plans com qualsevol altra jove de la seva edat abans de començar el seu primer curs d'Hostaleria a l'École Hôtelière de Lausanne.

Iñaki Urdangarin no és l'únic que ha protagonitzat una ruptura a la família

Després de sortir a la llum la relació del seu pare, Iñaki Urdangarin, amb Ainhoa Armentia, Irene és, segons diferents mitjans, la que ha portat pitjor la ruptura dels seus pares. La noia no assumeix la traïció que ha patit la seva mare i no vol saber res de la nova parella del pare.

Tot i això, no només han estat els seus pares els protagonistes d'una ruptura sentimental. Segons ha transcendit, la mateixa Irene podria haver tingut un parell de desenganys amorosos els últims mesos. Dos 'affaires' d'estiu que finalment no han prosperat en una relació estable.

Irene Urdangarin i Victoria Frederica de compres
Irene ha fet plans aquest estiu amb la seva cosina Victòria Frederica | Europa Press

La situació preocupa la mare d'Irene, la infanta Cristina, que més enllà del que és amorós, el que desaprova és l'actitud rebel que mostra la seva filla. L'acostament de la seva benjamina a la seva cosina Victòria Frederica hauria estat tema de fricció fins i tot entre les infantes.

Tot i que les germanes del rei Felip VI sempre han presumit de tenir una excel·lent relació, la veritat és que les coses han canviat. Irene i Victòria han aparegut recentment en diversos titulars de la premsa rosa i això és una cosa que disgusta especialment les seves mares. La filla de la infanta Elena s'ha convertit en tota una 'influencer' i aquest paper podria estar tenint un efecte en la seva cosina.

Irene Urdangarin ja sap què és un desengany amorós

La noia estaria valorant la possibilitat de tenir una vida més pública ara que ja té 18 anys i la seva mare no ho consentiria. La filla dels emèrits està convençuda que Victòria Frederica és la responsable d'aquesta situació i d'aquí l'enfrontament amb Elena.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Segons apuntava el diari Informalia fa pocs dies «A Cristina no li agradaria gaire aquest acostament d'Irene a la seva cosina Victòria Frederica. La seva vida, molt allunyada dels estudis, no seria el que Cristina estaria buscant per acompanyar la seva filla a una edat tan complicada i amb tants canvis».

Muntatge de la infanta Cristina seriosa i la infanta Elena somrient
Les infantes Elena i Cristina podrien haver discutit per culpa de les filles | Europa Press, catalunyadiari.com

La filla de Jaime de Marichalar va abandonar els estudis per centrar-se en la vida que actualment porta. Una activitat que li reporta molts beneficis de les marques que la contracten com a imatge. Una nova manera de fer publicitat, sí, que disgusta tant la seva mare com el mateix Felip VI.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
La infanta Cristina romandrà de moment a Suïssa amb la seva filla Irene | GTRES

El fet que Irene es mantingui a Suïssa mentre dura la seva formació universitària respon també al desig de la seva mare de mantenir-la allunyada de la influència de la seva cosina. La infanta no vol deixar sola la seva filla i per aquest motiu seguirà instal·lada a Ginebra almenys de moment.

Caldrà esperar que Irene comenci els estudis d'Hostaleria per comprovar si troba, entre els seus companys, algú amb qui compartir el seu cor.